Asiakaspalvelu – Maankäyttö, rakentaminen ja ympäristö

Kaavoituksen ja rakentamisen palvelut yhdeltä luukulta.

Maankäytön asiakaspalvelutiloihin on yhdistetty kaupunkisuunnittelun, mittausosaston, kuntatekniikan keskuksen ja rakennusvalvonnan asiakaspalvelupisteet.

Yhdistämisellä pyritään tarjoamaan mahdollisimman laaja-alaisesti ja kustannustehokkaasti asiantuntevaa palvelua kuntalaisille yhdestä luukusta.

Yhteinen maankäytön asiakaspalvelu palvelee muun muassa rakennuslupaan, erilaisiin katualuelupiin, kiinteistöihin, karttoihin, maanalaisten johtojen sijaintitietoihin ja kaupunkimittaukseen liittyvissä asioissa sekä asemakaava-asioissa. Tiloihin tulee myös näyttelytilaa, jossa esitellään muun muassa nähtävillä olevia kaavoja ja suunnitelmia.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Aukioloajat
ma–pe klo: 8.15–15.00

Puh. 09 8392 2242

Tikkurilan Vantaa-info, Dixi, Ratatie 11, 2. krs, 01300 Vantaa.
maankaytto.asiakaspalvelu@vantaa.fi

Maankäytön asiakaspalvelu on muuttanut kesäkuussa Tikkurilan Vantaa-infoon. 10.6. jälkeen palvelemme ma–pe klo 8.15-15 Vantaa-infon tiloissa osoitteessa (Dixi) Ratatie 11, 2. krs, 01300 Vantaa.

Palautteet

Palautteet liikenteestä, katujen kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä katujen suunnittelusta ja rakentamisesta sekä viheralueista jätetään ensisijaisesti palautelomakkeella.

Talvikunnossapidon usein kysytyt kysymykset ja vastaukset.

Muita palautekanavia:

Ajankohtaista

Twitter