Kulttuuritalo Martinus

Martinus tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät puitteet erilaisille tilaisuuksille. Vantaan kulttuuripalvelut ja useat yhteistyökumppanit järjestävät kulttuurielämyksiä kaikenikäisille. Voit nauttia niin klassisesta musiikista, jazzista ja iskelmäkonserteista kuin tanssi-, stand up- ja teatteriesityksistäkin.

Martinuksen kevätkalenteri 2019

24.4. klo 19 Tanssiteatteri Tsuumi: Kake - Tiellä tähtiin
25.4. klo 19 Rakkauden rikkaus − Taisto Tammi
11.5. klo 15 Riitta ja Ti-Ti Nalle

Lue Martinuksen koko kausiesite!

SKAMin teatteriversion liput myynnissä

Menestyksekäs tv-sarja SKAM saapuu teatteriversiona Kulttuuritalo Martinukseen syksyllä 2019. SKAMin neljä tuotantokautta ovat niittäneet suosiota lukuisissa maissa. Sarja on saanut myös alan merkittäviä palkintoja. Esitys käsittelee ajankohtaisia asioita nuorten elämässä, kuten ystävyyttä, uskontoa, rakkautta ja seksiä. SKAM-teatteriversio perustuu tv-sarjan ensimmäiseen tuotantokauteen, joka keskittyy Evaan. Lukion ensimmäinen vuosi on täynnä epävarmuutta ja ongelmia, jonka lisäksi Evan ja Jonaksen rakkaustarina myrskyää. Mukana kuvioissa ovat myös Noora, Vilde, Chris, Isak ja William.

Martinuksen teatteriversio pohjautuu Julie Andemin tv-käsikirjoitukseen, josta sen on näyttämölle kirjoittanut Line Mørkeby. Käsikirjoituksen suomennos on Aino Piirolan. Lue lisää SKAMin teatteriversiosta tiedotteesta 27.2.2019.

Suomen kantaesitys on 2.10.2019 klo 19.00. Esityskausi 2.10.−30.11.2019.

Liput myynnissä Ticketmasterissa.
Ryhmät (min. 10 hlöä): martinus.ryhmat@gmail.com

Kulttuuritalo Martinus kartalla

Ajankohtaista

Twitter