Kulttuuritalo Martinus

Martinus tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät puitteet erilaisille tilaisuuksille. Vantaan kulttuuripalvelut ja useat yhteistyökumppanit järjestävät kulttuurielämyksiä kaikenikäisille. Voit nauttia niin klassisesta musiikista, jazzista ja iskelmäkonserteista kuin tanssi-, stand up- ja teatteriesityksistäkin.

Syksyn 2019 sähköinen kausiesite on ilmestynyt ja sen voi ladata täältä.

Skam-teatteriversio Martinuksessa

  • Suomen kantaesitys 2.10.2019 klo 19
  • Esityskausi 2.10.−30.11.2019
  • Liput esityksiin 30.6. saakka Ticketmaster-verkkokaupasta. 1.7. alkaen Martinuksen lippukauppa siirtyy osoitteeseen Lippu.fi.
    Ryhmät (min. 10 hlöä): martinus.ryhmat@gmail.com

Menestyksekäs norjalainen tv-sarja Skam saapuu teatteriversiona Kulttuuritalo Martinukseen. Esitys käsittelee ajankohtaisia asioita nuorten elämässä, kuten ystävyyttä, uskontoa, rakkautta ja seksiä. Skam-teatteriversio perustuu tv-sarjan ensimmäiseen tuotantokauteen, joka keskittyy Evaan. Lukion ensimmäinen vuosi on täynnä epävarmuutta ja ongelmia, jonka lisäksi Evan ja Jonaksen rakkaustarina myrskyää. Mukana kuvioissa ovat myös Noora, Vilde, Chris, Isak ja William.

Teatteriversio pohjautuu Julie Andemin tv-käsikirjoitukseen, josta sen on näyttämölle kirjoittanut Line Mørkeby. Käsikirjoituksen suomennos on Aino Piirolan. Produktion ohjaa Tiina Brännare.

Kulttuuritalo Martinus kartalla

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter