Saara Aalto och Vantaan Viihdeorkesteri intar scenen på utomhuskonsert

Bild: Ville Paul Paasimaa

Saara Aalto strålar som Vantaan Viihdeorkesteris solist vid konserten som hålls på Dickursby torg lördagen den 26 augusti kl. 18.00. Evenemanget är kostnadsfritt och alla är välkomna att njuta av stjärnartistens och symfoniorkesterns häftiga tolkningar av olika stycken.

I början av augusti kunde man få en försmak av det lyckade samspelet mellan populära Aalto och Vantaan Viihdeorkesteri vid en parkkonsert i Hollola. Konserten fick goda recensioner bland annat tack vare det väl komponerade programmet och den fantastiska stämningen.

”Aalto genomförde det långa och tekniskt mycket krävande programmet på ett utomordentlig vis. Det blev intensivt, fartfyllt, energiskt och fyllt av stora känslor. - - Även Vantaan Viihdeorkesteri under ledning av Nick Davies höll tempot. Både ackompanjemanget och de egna framträdandena fungerade ytterst väl. Framförallt var de vackra basun-, trumpet- och fagottsolona väldigt njutbara.” –Jari Pitkänen, Etelä-Suomen Sanomat

På Dickursby torg undfägnas publiken också med ett mångsidigt och livfullt program: bland annat ingår låtar och musikalnummer som Saara Aalto framförde under X Factor-tävlingen i Storbritannien. En fin helafton utlovas, det är alla skäl att ta vara på chansen.

Utomhuskonserten arrangeras av Vanda kulturservice och Vantaan Sanomat fungerar som mediepartner. Evenemanget ingår i Vandas firande av Tillsammans-veckoslutet inom ramen för jubileumsåret Finland 100.

Publicerat: 10.8.2017 
(redigerad: )

Nyheter