Polisens tillståndstjänster i Vanda finns från och med 5.3 i köpcentret Dixi

Vanda polisstations tillståndstjänster flyttar till en ny adress i början av mars. Pass och identitetshandlingar som beviljas av polisen, liksom tillstånd som gäller skjutvapen och den privata säkerhetsbranschen fås fr.o.m. 5.3.2018 från byrån för tillståndstjänster i köpcentret Dixi, Banvägen 11 C, 6 vån., 01300 Vanda. På det tidigare verksamhetsstället för tillståndstjänster, på adressen Konvaljvägen 15, finns inte längre några polistjänster efter den 5 mars 2018.

Så här hittar du byrån för tillståndstjänster i Dixi

När du kommer från Dickursby järnvägsstation hittar du byrån för tillståndstjänster så här: Ta rulltrapporna ner från stationsbryggan mot Dickursby centrum till Bangatan. Trappa 11 C finns i köpcentrets gavel mot Helsingfors (mot Sokos Hotel Vantaa).

Dixis parkeringsplatser finns i köpcentrets gavel mot S-market. Till parkeringshallen kör man från Näckrosvägens och Banvägens trafikrondell. Parkeringen är avgiftsbelagd. Det finns sammanlagt 500 avgiftsbelagda parkeringsplatser för kunder.

Titta på guidekartan

Tidsbokning och ansökningar behändigast på webben
Kundservicen har öppet måndag till torsdag kl. 8–16.15 och fredag kl. 9–16.15.

Byrån för tillståndstjänster rekommenderar att man bokar en tid, eftersom det kan ta flera timmar att sköta sina ärenden om man står i kö och då kan det inte garanteras att ärendena sköts på ett smidigt och flexibelt sätt. Behändigast går det att boka tid via webben på adressen www.poliisi.fi/verkkoasiointi. På samma adress kan man också lämna in ansökningar om pass och personkort elektroniskt.

Övriga polisärenden sköts fortsättningsvis vid Vanda huvudpolisstation, Konvaljvägen 21
Övriga polisärenden som hittegods, brottsanmälningar och vapenkontroller sköts fortsättningsvis vid Vanda huvudpolisstation på adressen Konvaljvägen 21, 01300 Vanda.

www.poliisi.fi/verkkoasiointi

Publicerat: 19.2.2018 
(redigerad: )

Nyheter