Träffa potentiella arbetsgivare på Megarekry

Människor på Megarekry

Rekryteringsmässan Megarekry ordnas torsdag 15.3 kl. 10-15 i Flamingo. Tiotals arbetsgivare från flera olika branscher finns på plats för att berätta om sina arbetsmöjligheter. Stadsdirektör Ritva Viljanen håller tal och öppnar tillställningen.

Sedan 2012 har rekryterinsmässan Megarekry ordnats och evenemanget har vuxit sig större för varje år som gått. Idag är Megarekry Finlands största rekryteringstillställning.

På plats i år finns 68 företag och 9 olika skolor. Bland annat följande företag ställer ut på mässan: Inex Partners, ISS Palvelut, K-gruppen, Lindström, Niemi Palvelut, Murata Electronics, Posten, Securitas, SOL Palvelut och T2H Rakennus.

Förutom att bekanta dig med de olika företagen kan du delta i CV-kliniken och få hjälp med att skapa ett proffsigt CV. Dessutom finns fotografer på plats så du kan få ett fotografi att lägga till din ansökan.

Flera av de företag som tidigare ställt ut på Megarekry anser att tillställningen är ett ypperligt tillfälle att träffa mottverade arbetssökanden. 18% av företagen uppgav att de tack vare Megarekry kunde anställa en eller flera personer till sitt företag och 52% träffade potentiella arbetstagare. De allra flesta företag som ställt ut under tidigare tillfällen väljer att göra det igen.

Tillställningen ordnas som ett samarbete mellan Vanda stads sysselsättningstjänster, Nylands TE-tjänster samt Flamingo.

Megarekry
Tors 15.3 kl. 10–15
Viihdekeskus Flamingo, Tasetie 8, Vanda

Megarekry på Facebook

Publicerat: 8.3.2018 
(redigerad: )