Barnkulturens höst – program och evenemang

Kulturservicens broschyr Kulturkarusellen med information om barnkulturens höst har publicerats och anmälan till verksamheten har öppnat.

I höstens utbud finns det gott om gemensamma aktiviteter och spännande program: teater, konst, konserter, kurser, utställningar, samt konst och föreställningar som barn i Vanda själva skapat. Du kan delta i ett program till exempel tillsammans med din dagisgrupp, en kompis eller din familj.

En nyhet för i höst är bland annat konstfestivalen Kukkuu för bebisar och småttingar. Under festivalen dukas ett färgstarkt kulturutbud upp runtom i Vanda under tiden 10–20.11.2018. Vi bjuder till exempel på knatteopera, farsdagscirkus, teaterföreställningar, mjölkflyt, barnmusik, konserter, familjedagar, workshops med babydans, diktstunder och färgbad.

Bekanta dig med publikationen Kulturkarusellen i digitalt format som du lätt kan bläddra i, eller hämta ett pappersexemplar av broschyren till exempel från biblioteket, kulturlokalerna eller Vandainfo. Broschyren är tvåspråkig (finska/svenska).

Vanda stads kulturservice och våra samarbetspartner önskar er alla hjärtligt välkomna till höstens bästa stunder!

Publicerat: 6.8.2018 
(redigerad: )