Höstens barnkulturprogram har kommit ut - anteckna redan nu viktiga datum i din almanacka

Kuvituskuva: Kulttuurikaruselli-esite on ilmestynyt. Kannen kuvittaja: Anne Vasko.

Höstens barnkulturprogram som sammanställts av kulturservicen i Vanda har publicerats och det går nu att anmäla sig till verksamheten. Den tvåspråkiga programbroschyren Kulturkarusellen finns på nätet och i pappersformat.

Hösten i Vanda är fullspäckad med mångsidiga kulturprogram rika på upplevelser för barn, ungdomar och familjer. I Kulturkarusellen har sammanställts program som ordnas av stadens kulturservice och andra kulturinstitutioner och aktörer i Vanda som erbjuder program för barn och ungdomar.

Höstsäsongen innehåller dessutom flera festdagar, då barnkulturen firar i olika kulturlokaler runt om i staden! Barnkonventionsdagen firas 20.11, internationella flickdagen 11.10 och den nationella sagodagen 18.10. Bebisar och småttingar med familjer har 1–10.11 möjlighet att delta i en alldeles egen festival, nämligen Kukkuu!

Broschyren Kulturkarusellen finns på webben som en elektronisk publikation som det är lätt att bläddra i. Pappersbroschyren delas ut fr.o.m. mitten av januari på bl.a. biblioteken i Vanda och kulturlokaler samt Vandainfo.

Publicerat: 2.8.2019 
(redigerad: )

Nyheter