Höstens kulturevenemang för barn och unga bjuder på mycket skoj

Kulturkarusellbroschyren.

En mångsidig, intressant och trygg evenemangshöst utlovas för barn, familjer och dagisgrupper i Vanda. Under hösten ordnas bland annat Sagodagen och evenemang på Barnkonventionens dag, festivalen Kukkuu! för bebisar och småttingar samt Svenska veckan.

Kulturevenemangen för barn, unga och familjer finns samlade i Kulturkarusellbroschyren. I broschyren hittar du olika roliga evenemang, evenemang som ordnas på museer och bibliotek, en stor mängd teater, musik och kurser, barnens egna program samt Svenska veckans fantastiska festivalprogram. Du kan delta till exempel med din dagisgrupp, en kompis eller din familj. Det ordnas också mycket öppen verksamhet för familjer, bland annat Konstmorgon för de små i barnens kulturhus Pessi.

Anmälan till evenemang och annan verksamhet har öppnat. Säkerhetsåtgärder i anslutning till coronaepidemin har beaktats i all verksamhet. Vi kommer att begränsa antalet deltagare och därför har vi ökat möjligheterna att anmäla sig på förhand. Våra evenemang följer stadens och statens anvisningar som gäller vid tillfället.

Den elektroniska Kulturkarusellbroschyren.

Du kan hämta ett pappersexemplar av Kulturkarusellbroschyren från biblioteken och kulturlokalerna i Vanda, eller Vandainfo. Broschyren är på finska och svenska.
Utöver enskilda evenemang finns det också kurser på programmet. Kurserna hittas också i tjänsten Hobihobi.fi där alla hobbymöjligheter i Vanda finns samlade.

Publicerat: 11.8.2020 
(redigerad: )

Nyheter