Vandas nyhetsbrev

Ett nyhetsbrev som droppar ner i din e-post är ett lätt sätt att hålla sig uppdaterad gällande utvecklingen, påverkningsmöjligheter, evenemang och annat aktuellt i ditt bostadsområde och i Vanda överlag.

Vill du engagera dig och påverka ditt eget bostadsområde? Vill du ha information om aktuella evenemang eller service som staden erbjuder? Är du intresserad av statistik om Vandabor? Bekanta dig med Vanda stads nyhetsbrev och beställ de som intresserar dig, så får du informationen direkt i din e-post!

Nyhetsbreven skickas endast till personer som beställt breven. Adressuppgifterna överlåts inte utanför Vanda stad. Du kan bekanta dig med användningen av personuppgifter på adressen vanda.fi/datasekretess. Då du beställer Vanda stads nyhetsbrev godkänner du villkoren.

Tilaa uutiskirje - Beställ nyhetsbrev

Kort om nyhetsbreven

Vanda Nytt

Vanda Nytt samlar information och nyheter på svenska från hela Vanda! Vi tipsar om evenemang, projekt, påverkningsmöjligheter och föreningsverksamhet på svenska i Vanda. Nyhetsbrevet skickas till din e-post en gång i månaden.

Vanda Nytt når hundratals Vandasvenskar. Vill du ha med ditt evenemang i nyhetsbrevet?

  • mejla vanda.nytt@vantaa.fi med info om ditt evenemang
  • skriv några rader om evenemanget och bifoga bild + länk till en webbadress med tilläggsinformation
  • materialdeadline är andra onsdagen varje månad
  • Vanda Nytt utkommer ett par dagar efter deadline

Regionala nyhetsbrev

De regionala nyhetsbreven ges ut på finska och ger dig information om aktuella påverkningsmöjligheter, stadsplanering, evenemang med mera. De månatliga breven ges ut enligt Vandas sju storområden: Aviapolis, Håkansböle, Dickursby, Korso, Björkby, Kivistö och Myrbacka. Du kan beställa ett eller flera brev.

Har du tips på evenemang, hobbyer eller annan verksamhet i ditt bostadsområde? Skicka ditt tips till oss per e-post (alueellinen.uutiskirje@vantaa.fi) så sätter vi med det i nyhetsbrevet enligt möjlighet. Kom ihåg att lägga till evenemang i den avgiftsfria evenemangskalendern som Vanda stad upprätthåller (tapahtumat.vantaa.fi). Vi tar med evenemang från kalendern i våra nyhetsbrev.

Tidigare nyhetsbrev

I nyhetsbrevsarkivet (på finska) hittar du tidigare nyhetsbrev. Bekanta dig med Vandas senaste nyhetsbrev!

Nyheter

Twitter