Nuorten palvelut Ohjaamo

Nuori nainen saa vinkkejä työnhakuun

Oletko 15-29-vuotias nuori tai nuori aikuinen ja etsit esimerkiksi töitä, mietit koulutusvaihtoehtoja tai muuten uusia suuntia elämääsi? Ohjaamo Vantaan kautta sadat nuoret ovat löytäneet reittejä eteenpäin työelämässä ja opinnoissa tai saaneet asunnon. Järjestämme myös paljon rekrytointitapahtumia, joiden kautta moni on saanut töitä, ja joissa työnhakijat pääsevät haastatteluun.

Lue tarkemmat tiedot palveluistamme nettisivuiltamme ja tapahtumista Facebook-sivuiltamme.

Näin palvelemme:

  1. Voit tulla ilman ajanvarausta osoitteeseen Lummetie 2 b (nuorten monitoimitila Liito, sisäänkäynti Kirjasolan puolelta) maanantaista torstaihin klo 13-16 ja perjantaisin klo 12-15.
  2. Voit varata meille ajan soittamalla meille numeroon 043 826 7466.

Ohjaamo Vantaan viikottaiset tapahtumat

Viikkotapahtumiin voit osallistua, vaikket olisi muuten Ohjaamon asiakas. Tervetuloa!

Monikielinen maanantai

Maanantaisin kello 13-16 Ohjaamossa on muun ohjauksen ohella tarjolla myös darin-, farsin- somalin-, venäjän- ja vironkielellä neuvontaa mm. työnhakuasioihin. Monikielinen maanantai toteutetaan yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa: Vantaan järjestörinki ry /Leinikki ja R3 Maahanmuuttajanuorten tuki ry. Lisäksi parittomina viikkoina maanantaisin päivystää Vamos Vantaa. Lue lisää Facebook-sivuiltamme.

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry päivystää

Etsitkö asuntoa? Tiistaisin klo 13-16 Pääkaupunkiseudun nuorisoasunnot ry:n työntekijät ovat valmiita antamaan neuvoja asunnonhakemiseen, esimerkiksi, mistä asuntoja kannattaa hakea ja mitä hakuvaiheessa kannattaa ottaa huomioon.

Työnhakuboostit ja haastattelutreeni keskiviikkoisin ja torstaisin

Haetko töitä? Hyvä työhakemus ja CV ovat portteja työhaastatteluun. Tule treenaamaan työnantajat ihastuttavan työhakemuksen ja CV:n tekoa sekä haastattelutilanteita boosteihimme. Boostit toteutetaan osoitteessa Lummetie 2.

Työnhakuboosti keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16. Opi tekemään hyvä CV ja hakemaasi työpaikkaan räätälöity työhakemus! Työnhakuboostissa voit myös harjoitella työhaastattelutilanteita. Vinkkien avulla parannat mahdollisuuksiasi päästä työhaastatteluihin ja uuden työpaikan nappaamiseen!

Lue tarkemmat tiedot Facebook-sivuiltamme, josta löydät myös ilmoittautumislinkin boosteihimme. Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi vastausviestillä.

Nuorten työpajat ja sosiaalipalvelut paikalla neuvonnassa

Keskiviikkoisin Ohjaamo Vantaan ajanvarauksettomassa neuvonnassa on tavattavissa sosiaalialan työntekijä. Torstaisin nuorisopalvelut esittelevät nuorten työpajoja.

Perjantaisin paikalla on Ohjaamon uraohjaaja, jolta voit kysyä eri opintojen sisällöistä ja valintakokeista. Neuvonnassa on joka päivä paikalla myös Ohjaamon oma TE-asiantuntija klo 12-15. Neuvonnassa voit myös vain piipahtaa juomassa kupin kahvia tai kaakaota ja jutella rennosti ohjaamolaisten kanssa, tervetuloa!

Ohjaamo Vantaa

Lummetie 2, Vantaa

Ajankohtaista

Twitter