Maksuttomat piknikpussit

Perhe piknikillä. Kuva: Sakari Manninen

Tarjoamme kesällä alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille maksuttomia piknikpusseja viidessä puistossa.

Vantti Oy:n koostaman piknikpussin sisältö vaihtelee, ja pussi voi sisältää esimerkiksi hedelmän, leivonnaisen (esim. riisipiirakkka) välipalakeksin ja smoothien. Evääksi soveltuvien välipalojen lisäksi pussi saattaa sisältää puolivalmiin, lämmitettävän ruoan. Puistossa ei ole mahdollisuutta lämmittää ruokaa, joten lämmitettävän ruoan voi nauttia kotona puistopäivän jälkeen. Valitettavasti erityisruokavalioita ei pystytä huomioimaan. Piknikpusseja on rajallinen määrä.

Piknikpussien jakelu tapahtuu puistojen ulkotiloissa. Asukaspuistojen sisätilat ovat suljettuina, eikä perinteistä asukaspuistotoimintaa järjestetä. Eväspussien jaossa huolehditaan turvaväleistä sekä noudatetaan tartuntatautiyksiköltä saatuja ohjeita.

Jakelupisteiden yhteydessä on muutamana päivänä viikossa pienimuotoista ohjattua toimintaa, jota järjestetään yhteistyössä liikunta-, kulttuuri- ja terveyspalvelujen sekä alueellisten yhdistysten kanssa. Kaikessa toiminnassa huomioidaan turvallisuustekijät. Tarkemmat tiedot ohjelmista löytyvät yksiköiden omilta Facebook-sivuilta sekä toimipisteiden ilmoitustauluilta.

Piknikpussien jakelu

  • Arkisin 8.6.–10.7.2020 klo 11 alkaen niin kauan kuin pusseja riittää
  • Alle 18-vuotiaille

Lue kaupungin tiedote piknipussien jakelusta.

Kesäruokailun tunnelmia Myyrmäestä

Kesäruokailun tunnelmia Havukoskelta

Ajankohtaista

Twitter