Håkansböle daghem

Håkansböle daghem är ett svenskspråkigt, litet och hemtrevligt daghem för barn i åldern 1-5 år. Daghemmet har en stor egen gård och är centralt beläget i Håkansböle, med bra trafikförbindelser.

Att börja på daghem innebär en stor förändring i livet för varje barn. Hos oss får alla nya barn en egenvårdare, som i god tid före daghemsstarten gör ett hembesök hos familjen. På detta sätt får barnet i sin egen trygga hemmiljö knyta sin första kontakt till daghemmet och både vårdnadshavarna och daghemmet får den information som behövs för att göra daghemsstarten trygg och stressfri.

Tillsammans gör vi upp en plan för mjuklandning, under vilken barnet i sin egen takt tillsammans med vårdnadshavare får bekanta sig med oss på daghemmet, vår verksamhet, lärmiljön och sina nya kompisar.
Vår verksamhet baserar sig på Vandas plan för småbarnspedagogik. Ni kan gärna bekanta er med den här: Plan för småbarnspedagogik

Daghemmets öppethållnings tid är 7.00-17.00
Förskoleundervisningen och småbarnspedagogiken året innan skolstarten ordnas i vår förskolegrupp som finns i anslutning till Västersundoms skola. Vi har en lång tradition av samarbete med både förskolan och skolan.

Håkansböle daghem

Galoppbrinken 5

Nyheter

Nyheter – Vanda.fiRSS


Twitter