Sun Festival

Sun Festival 2018 / Kuva: Anni Haaparanta

Sun Festival ja Vantaan Mahdollisuuksien tori luovat kaupunkiin iloista ja kansainvälistä juhlatunnelmaa taas lauantaina 18.5. kello 10–16. Tapahtumapaikkana on Tikkurilan Kirjastopuisto.

Sun Festival on kansainvälinen katufestivaali, joka järjestetään aina toukokuussa. Tapahtuma juhlistaa monimuotoista Vantaata sekä tarjoaa laadukasta ja maksutonta toimintaa kaikenikäisille. Ohjelmassa on ollut esimerkiksi musiikkia, tanssia, teatteria, sirkusta ja katutaidetta. Vuoden 2019 festivaaliohjelma julkistetaan lähempänä tapahtumaa.

Festivaalin yhteydessä järjestetään myös Vantaan Mahdollisuuksien tori, joka tarjoaa yleisölle näkökulmia monikulttuurisuuteen, vastuullisuuteen, globaaleihin kehityskysymyksiin ja ympäristöasioihin. Samalla se esittelee monimuotoista Vantaata ja sen toimijoita. Mukana on perinteisesti ollut esimerkiksi paikallisia urheilu-, nuoriso- ja kulttuurijärjestöjä sekä alueellisia toimijoita.

Valtakunnallista Mahdollisuuksien tori -verkostoa koordinoi Fingo ry.

Ilmoita organisaatiosi Mahdollisuuksien torille

Vantaan Mahdollisuuksien torin ilmoittautuminen on nyt avautunut. Ilmoita järjestösi tapahtumaan 22.3.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella. Myös tapahtuman teemoihin sopivat yritykset ja muut toimijat ovat tervetulleita mukaan.

Tykkää tapahtumasta Facebookissa: Sun Festival & Vantaan Mahdollisuuksien tori

vantaa.fi/sunfestival | #sunfestivalvantaa

Ajankohtaista

Twitter