Poikkeustilanne vaikuttaa Vantaan tapahtumiin

Ajankohtainen tieto Vantaan toimista koronaviruksen torjumiseksi.

Tapahtumien Vantaa

Tervetuloa Vantaan tapahtumiin ympäri vuoden. Useista erilaisista tapahtumista löytyy suosikkeja niin kulttuurin, urheilun kuin musiikin ystäville.

Facebookissa Vantaan kaupungin sivuilla jaamme ahkerasti tietoa eri tapahtumista ja siellä voit näppärästi myös seurata itse Vantaan kaupungin eri tapahtumia. Vantaan kaupungin Instagramista löydät ajankohtaisimmat menovinkit feedistä sekä story-osiosta. Muista seurata!

Tapahtumakalenteri

Vantaan tapahtumakalenterista löydät ajankohtaiset menovinkit ja tietenkin tulevat tapahtumat. Tapahtumien tunnelmiin pääset myös katsomalla videoita tapahtumista Vantaa-kanavalta.

Virtuaalitapahtumat

Vantaan tapahtumakalenterissa on nyt myös mahdollista ilmoittaa virtuaalisesti järjestetyistä tapahtumista. Katso kalenterista tulevat striimit tapahtumista, konserteista, esityksistä ja jumpista, sekä webinaarit.

Oletko tapahtuman järjestäjä? Lisää tapahtumasi Vantaan tapahtumakalenteriin

Vantaan tapahtumakalenteriin on helppo tehdä tunnukset ja lisätä tapahtumia. Tunnukset voi luoda kuka tahansa ja kalenteri on avoin kaikille Vantaan tapahtumille. Tapahtumakalenteriin ohjataan aktiivisesti kävijöitä ja sinne lisättyjä tapahtumia saatetaan nostaa esiin Vantaan kaupungin eri kanavissa.

Tapahtumien Vantaa

Ajankohtaista