Yli 1000 kurssia hevilaulusta kieliopintoihin – Tutustu Vantaan aikuisopiston syksyn kurssitarjontaan

Mitä uutta haluaisit oppia ensi syksynä? Mitä ikinä se onkaan, Vantaan aikuisopistosta todennäköisesti löytyy siitä kurssi! Syyskaudella tarjolla on yli 1000 kurssia hevilaulusta kieliopintoihin.

Syksyn kursseja pääset jo selaamaan ilmonet.fi-palvelussa. Ilmoittautuminen kursseille alkaa elokuussa. Tutustu nyt tarjontaan ja löydä uusi lempiharrastuksesi!

Poimintoja Vantaan aikuisopiston uutuuskursseista

...ja yli 1000 muuta kurssia ympäri Vantaata. Tutustu koko tarjontaan ilmonet.fi-palvelussa

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen syyskauden kursseille alkaa 13.8. ja jatkuu koko syksyn. Eri ainealueilla ilmoittautuminen alkaa porrastetusti 13.8.–15.8. Kursseille ei ole pääsyvaatimuksia, vaan voit ilmoittautua mille tahansa kurssille! Näin ilmoittaudut kurssille.

Painetun kurssiluettelon löydät 1.8. alkaen Opistotalolta, Myyringistä, kirjastosta, Vantaa-infoista, Suomalaisesta kirjakaupasta ja K-Supermarketista.

Vantaan aikuisopisto on Vantaan kaupungin kansalaisopisto, jossa voit opiskella hyödyllisiä taitoja tai löytää uusia vapaa-ajan harrastuksia. Kurssivalikoimasta löydät mm. kieliä, käsitöitä ja taidetta, tietotekniikkaa, ruokakursseja, musiikkia ja teatteria, yhteiskunnallisia aineita sekä liikuntaa ja tanssia.

Tutustu Vantaan aikuisopiston nettisivuihin: www.vantaanaikuisopisto.fi

Julkaistu: 7.6.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter