Alueen päivät saavat syksyllä jatkoa

Haluatko vaikuttaa alueesi asioihin helposti? Syksyllä Alueen päivä järjestetään Kivistössä ja Koivukylässä kyläjuhlien lomassa, tervetuloa kaupungin teltalle keskustelemaan työntekijöiden ja suunnittelijoiden kanssa.

Viime keväänä Länsimäen kyläjuhlissa kokeiltiin jotain uutta, kun Vantaan kaupunki osallistui tapahtumaan uudella Alueen päivä -konseptilla. Vantaalaiset toivotettiin tervetulleiksi kaupungin teltalle keskustelemaan ja ideoimaan kaupungin virkamiesten kanssa. Onnistunut konsepti jatkuu syksyllä, jolloin Alueen päivät järjestetään Kivistössä 1.9. Kivistön kyläjuhlissa ja Koivukylässä 7.9. Koivukylän vallattoman yön yhteydessä. Vantaan työntekijät ja alueen suunnittelijat tulevat tapaamaan asukkaita ja keskustelemaan alueen ajankohtaisista suunnitelmista. Tule kaupungin pisteelle tutustumaan palveluihin ja ajankohtaisiin asioihin.

Molemmat tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa, ja kaupungin teltan lisäksi sekä Kivistössä että Koivukylässä on tarjolla monipuolista ohjelmaa, jonka parissa viihtyy pidempäänkin. Koivukylään muodostuu Vallattomana yönä Koivutorilta Havukosken nuorisotalolle ulottuva kulttuuriraitti. Raitin varrelle mahtuu niin katutaidetta, musiikkia, urheilua, työpajoja, soppatarjoilua kuin järjestöjen omia telttojakin. Kirjastossa toimiva Koivukylän palvelutori on avoinna koko illan ja asukastila Kafnetissa järjestetään paneelikeskustelu Koivukylä kehittyy. Kulttuuriraitin Noizy-lavalla esiintyvät päivän aikana Atomirotta, SOFA, Jan Taagi ja tubettaja Hassan Maikal.

Tapahtumien ohjelmat täydentyvät jatkuvasti. Lue lisää Alueen päivästä, Koivukylän vallattomasta yöstä ja Kivistön kyläjuhlista.

Julkaistu: 20.6.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter