Ilahduta Vantaan ikäihmisiä – tule tekemään Armas-festivaalia

Armas-festivaali tarjoaa myös ensi syksynä ikäihmisille kiinnostavaa kulttuuriohjelmaa. Vantaan kaupunki kutsuu nyt kaikki paikalliset yhdistykset, järjestöt ja yritykset mukaan tekemään vantaalaisille senioreille elämyksellistä ja iloista festivaalia!

Valtakunnallista Armas-festivaalia vietettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna. Festivaalin tavoitteena on tarjota vanhuksille kiinnostavaa ja monipuolista kulttuuriohjelmaa. Lisäksi halutaan nostaa esiin ikääntyneiden ihmisten ääniä sekä rikkoa vanhuuteen liittyviä stereotypioita: eläkeläiset eivät suinkaan ole kuin yhdestä muotista valettuja vaan heidän arkensa voi olla hyvin vaihtelevaa ja moninaista!

Tänä vuonna Armas-festivaalia vietetään 1.–14.10.2018. Festivaalin ohjelma rakentuu kunta- ja taidealan toimijoiden sekä vanhustyön järjestöjen ja yhdistysten yhteistyönä. Vantaan festivaaliohjelmaa koordinoi Vantaan kulttuuripalvelut.

Vantaa toivottaa myös paikalliset yritykset, yhdistykset ja järjestöt tervetulleiksi järjestämään festivaalin aikana kulttuuriohjelmaa vantaalaisille vanhuksille. Kulttuuriin liittyvää, seniorit mielessä suunniteltua ohjelmatarjontaa voi ehdottaa liitettäväksi festivaalin viralliseen Vantaan ohjelmaan 14.8. alkaen ottamalla yhteyttä kulttuurituottaja Annikki Alkuun (annikki.alku@vantaa.fi, p. 040 548 3443).

Vantaan Armas-festivaali huipentuu Armas-juhlaan, jota vietetään lauantaina 13.10. Energia Areenalla osana Hyvinvointimessujen ohjelmaa. Juhlan avaa Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen ja luvassa on myös eläkeläisjärjestöjen kulttuuriohjelmaa. Armas-juhlan järjestävät Vantaan Vanhusneuvosto ja kulttuuripalvelut yhteistyössä Vantaan Järjestöringin ja Hyvinvointimessujen kanssa.

Järjestetään yhdessä Vantaan ikäihmisille iloinen ja tapahtumarikas festivaali!

7.9.2018 / Päivitetty Armas-juhlaa koskeva osuus.

Julkaistu: 25.6.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter