Vantaan kaupungin ympäristökeskus ja Vantaan kaupunginmuseo keräävät metsämuistoja

Vuonna 2018 Vantaalla vietetään lähimetsien teemavuotta. Teemavuoden tarkoituksena on edistää lähimetsien arvostusta, tunnettuutta ja virkistyskäyttöä. Osana lähimetsävuotta Vantaan kaupunginmuseo ja Vantaan kaupungin ympäristökeskus keräävät muistoja Vantaan metsistä. Metsämuistoja kerätään vuoden 2018 loppuun asti, minkä jälkeen saadut muistot kootaan julkaisuksi ja niistä tehdään näyttely.

Metsämuistokampanjaan voi osallistua vapaamuotoisin tarinoin tai kuvin. Muistonsa voi kertoa, oli se sitten eilispäivältä tai vuosia vanha. Muistokyselyyn voi osallistua kertomalla esimerkiksi mieleenpainuvista eläinkohtaamisista, mieltä askarruttamaan jääneistä luonnonmuodostelmista tai siitä, mitä lähimetsä on itselle merkinnyt. Kyselyyn voi vastata suomeksi tai ruotsiksi.

Metsämuistonsa voi jakaa merkitsemällä sen karttaan tai toimittamalla sen sähköpostitse (ymparistosuunnittelu (at) vantaa.fi, kirjoita otsikkokenttään ”Metsämuistoja Vantaalta”) tai postitse (Metsämuistoja Vantaalta, Vantaan kaupunki/Ympäristökeskus, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa).

Video: Metsän lumoa – muistoja Sotungin metsistä

Metsämuistokampanja Facebookissa
Lue lisää lähimetsävuodesta

Metsämuistoja Vantaalta

Julkaistu: 26.6.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter