Ehdota vuoden vantaalaista vapaaehtoistekoa

vapaaehtoisuus

Mikä vapaaehtoisteko on tänä vuonna vaikuttanut ja sykähdyttänyt? Millaisilla arjen teoilla on tuettu ja edistetty hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä?

Vantaalla tehdään tuhansia tunteja vapaaehtoistyötä joka vuosi. Vapaaehtoistoimintaa organisoidaan Vantaan lukuisissa järjestöissä, yhteisöissä, seurakunnissa ja Vantaan kaupungilla. Vapaaehtoistoimintaa on myös monenlainen kansalaistoiminta ja naapuriapu, jota tehdään ilman palkkaa.

Vuoden vapaaehtoisteon valitsee Vantaan kaupungin vapaaehtoistoiminnan verkosto. Tunnustus jaetaan Vantaan kaupungin vapaaehtoisten juhlassa 28.11. Vantaan kaupungintalolla.

Vuoden vapaaehtoistekoa voivat ehdottaa 18.11 asti yksittäiset ihmiset tai yhteisöt osoitteeseen vapaaehtoistoiminta@vantaa.fi. Huomaathan, että tunnustus jaetaan tietylle toiminnalle henkilön sijaan. Voit ehdottaa yksittäistä tekoa tai pidempiaikaista toimintaa. Kerro vastauksessasi perustelut, miksi juuri tämä vapaaehtoisteko tulisi valita ja omat yhteystiedot ja yhteystiedot, kenelle valinnasta ilmoitetaan.

Julkaistu: 22.10.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter