Nuorten rekrymessuilla etsitään työntekijöitä

Työt etsivät taas tekijöitään monitoimitalo Liidossa torstaina 22.11 klo 14–16 kun Vantaan Ohjaamon Nuorten rekrymessuilla kymmenet työ- ja koulutusmahdollisuudet esittäytyvät niitä etsiville 18–29-vuotiaille nuorille. Tapahtuma on kaikille osapuolille maksuton.

Rekrytoimassa ovat muiden muassa Murata Electronics, ISS, Posti ja Varamiespalvelu. Koulutusmahdollisuuksia ovat tarjoamassa Amiedu, Edupoli, Työtehoseura ja Varia. Ohjaamon omasta puolesta nuorille on tapahtumassa ohjausta ja apua esimerkiksi työhön tai koulutukseen hakeutumisen kanssa.

Nuorten rekrymessut ovat keskeinen osa työtä, jolla Vantaan Ohjaamossa parannetaan työnantajien ja nuorten työnhakijoiden välisen kohtaannon toteutumista. Samalla toteutetaan Vantaan kaupungin strategista tavoitetta nuorisotyöttömyyden puolittamisesta vuoden 2020 loppuun mennessä sekä tehdään Uudenmaan TE-toimiston ydintyötä työnvälityksen parissa.

Nuorten rekrymessut on neljäs Vantaan Ohjaamon järjestämä isompi rekrytapahtuma tänä vuonna. Lisäksi Ohjaamo ja Yritysohjaamo järjestävät monitoimitalo Liidossa lähes viikoittain yksittäisten työnantajien kanssa pidettäviä Työnantajatreffejä, joilta vuoden aikana jo sadat hakijat ovat löytäneet itselleen uuden työn. Lisätietoa Työnantajatreffeistä löydät helpoiten Ohjaamon ja Yritysohjaamon Facebook-sivuilta.

Lue lisää Ohjaamon muista palveluista täältä. Seuraa myös Vantaan Ohjaamoa Facebookissa.

Nuorten rekrymessut
Torstaina 22.11. klo 14–16
Monitoimitalo Liito, Lummetie 2, Tikkurila

Julkaistu: 15.11.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter