Yhteistä joulunviettoa Vantaalla

Lahjoja odottamassa joulukuusen alla

Joulu on monelle parhaimmillaan muiden kanssa vietettynä. Synkän talven keskellä ei kannata jäädä juhlimaan yksin neljän seinän sisälle.

Vantaalla järjestetään monia ilmaisia yhteistapahtumia ennen joulupyhiä sekä niiden aikana. Katso alta muutama vinkki, jotka kannattaa pistää ylös kalenteriin. Tervetuloa mukaan yksin, kaksin tai vaikka perheen ja ystävien kanssa koko porukalla!

 • Työttömien ja kaiken kansan joulujuhla, Monitoimikeskus Lumossa (Urpiaisentie 14 vastapäätä Korson kirkkoa) perjantaina 21.12. kello 14–17
  Juhlassa mukana kaupunginjohtaja Ritva Viljanen. Tarjolla ilmainen jouluateria, lauluja sekä yhdessäoloa.
 • Aattoaamiainen asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2b) jouluaattona 24.12. kello 10–12.
  Maksuton aamupala on suunnattu erityisesti Kivistön suuralueella yksin joulua viettäville. Ennakkoilmoittaudu täyttämällä verkkolomake.
 • Vantaan joulurauhan julistus 24.12. klo 13 Vantaan kaupungintalon edustalla (Asematie 7)
  Mukana myös tunnelmallisia joululauluja ja glögitarjoilu. Tapahtumassa on viittomakielinen tulkkaus.
 • Kaikille avoin joulukahvila 24.–26.12. Koivukylän kirjastossa (Hakopolku 2)
  Koivukylän kirjaston lehtilukusalin ja Kirnun kahvilan ovet ovat auki jouluaattona kello 14–20 sekä joulupäivänä ja tapaninpäivänä kello 10–16. Joulupäivänä Pär Colerus soittaa pianomusiikkia kello 13 ja tapaninpäivänä John Kenya musisoi kello 13.
 • Kanniston, Länsimäen, Hiekkaharjun, Havukosken ja Myyrmäen Arkin nuorisotilat ovat avoinna tapaninpäivänä 26.12. kello 13.30–20.30.

Lisäksi Vantaan evankelisluterilaiset seurakunnat järjestävät lukuisia kaikille avoimia joulutapahtumia viikon aikana. Jouluaattona 24.12. luvassa on:

 • Kirkonkulman joulu Korson kirkon naapurissa (Merikotkantie 4) klo 11.45–15. Joulurauhan julistus, joulupuuroa ja glögiä, yhteislaulua, jouluevankeliumi.
 • Jouluaaton vietto Myyrmäen kirkolla (Uomatie 1) klo 18–20. Sauna, yhdessäoloa, yhteislaulua, pientä syötävää ja juotavaa.

Katso lisätietoja Vantaan seurakuntien verkkosivuilta.

Julkaistu: 20.12.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter