Tikkurilan uimahalli aukeaa 2. tammikuuta kello 10

Tikkurilan uimahallin remontti on loppusuoralla, ja halli on valmis vastaanottamaan uimarit jälleen 2. tammikuuta 2019. Hallin ovet avataan tuolloin kello 10.

Remontin pääurakoitsija, Rakennus Oy Antti J. Ahola, luovutti hallin remontin tilaajalle, eli Vantaan kaupungille, torstaina 20. joulukuuta. Nyt hallia viimeistellään käyttökuntoon.

Tikkurilan uimahalli suljettiin remontin alkaessa 28. toukokuuta 2018. Korjaustyöt keskittyivät pääosin hallin puku-, sauna- ja pesutiloihin, mutta myös allasosastolla tehtiin betonirakenteiden kuntotutkimus, minkä vuoksi altaat oli tyhjennettävä vedestä.

Uimahallin käyttäjille näkyvimmät parannukset tulivat puku-, sauna- ja pesutiloihin. Pesuhuoneiden pinnat ja laatoitukset uusittiin, ja saunojen umpinaiset lauteet purettiin. Tilalle asennettiin käyttäjäystävällisemmät puulauderakenteet. Pukuhuoneiden pukukaapit vaihdettiin uusiin.

Allastiloissa uusittiin lisäksi kolmen metrin hyppytornin ja yhden metrin hyppylaudan alustat. Niin ikään kymmenen metrin hyppytornin portaiden ja hyppytasojen pinnoitteet uusittiin.

Julkaistu: 20.12.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter