Ulkoilijoita talvisella Kuusijärvellä

Asukastilaisuus Kuusijärven alueen kehittämisestä

Tervetuloa asukastilaisuuteen tiistaina 29.1. klo 18-20 Kolohongan nuorisotilaan kuulemaan Kuusijärven yleissuunnitelmasta ja kertomaan mielipiteesi siitä.

Kuusijärven alueesta halutaan kehittää sekä lähellä asuvia että matkailijoita palveleva virkistyskeskus, josta on hyvät yhteydet läheiseen Sipoonkorven kansallispuistoon.

Meneillään on alueen yleissuunnittelu, jossa käydään läpi alueen kokonaisvaltaista kehittämistä. Tavoitteena on kehittää alueen pysäköintiä, vesihuoltoa, hulevesien luonnonmukaista käsittelyä, valaistusta sekä latuja ja kävelyreittejä. Työn yhteydessä pohditaan myös luontomatkailuun liittyvien yritystoimintojen lisäämistä alueelle. Syksyn aikana alueen kehityksestä on tehty yleissuunnitelmaluonnos. Yleissuunnitelma on pohjana alueen myöhemmille tarkemmille suunnitelmille. Tilaisuudessa suunnitelmista kertovat alueen suunnittelusta vastaavat kaupungin asiantuntijat.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja pientä syötävää. Asukastilaisuus on avoin kaikille, eikä sinne tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lämpimästi tervetuloa!

Asukastilaisuus Kuusijärven alueen kehittämisestä
tiistaina 29.1.2019 klo 18-20
Kolohongan nuorisotila, Pohjolantie 2, (kadun nimi muuttunut, aiempi osoite: Itäinen Valkoisenlähteentie 19 B)

Lisätietoja: maisema-arkkitehti Petra Tammisto, 040 521 9862, etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Julkaistu: 9.1.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter