Koillis-Vantaan tulevan uimahallin paikka puhuttaa

Koillis-Vantaalle suunniteltavasta uudesta uimahallista järjestettiin 13.2. esittely- ja keskustelutilaisuus kaupungintalolla. Aiheesta saapui kuulemaan ja keskustelemaan yhteensä noin neljäkymmentä innokasta osanottajaa.

Tilaisuudessa asiantuntijat esittelivät uimahallin sijainnista tehtyä selvitystä ja vastasivat kuntalaisten kysymyksiin. Parin tunnin aikana käytiin vilkasta keskustelua sijainnin lisäksi tulevan uimahallin koosta sekä sen yhteyteen tulevista muista palveluista. Kiitosta saivat etenkin esitetyt sijaintipaikkojen monipuoliset vertailukriteerit. Esittelytilaisuuteen osallistuneet olivat hyvin yksimielisiä siitä, että Koillis-Vantaalle tarvitaan uimahalli.

Neljä vaihtoehtoa sijainniksi

Tehdyn selvitystyön perusteella uimahallille on valikoitunut neljä vaihtoehtoista sijaintipaikkaa: Urpiaisentie 5−7, Minkkitie 8, Elmon alue tai Hagsberginhaka.

Myös kuntalaisilta kerätään parhaillaan näkemyksiä parhaiten palvelevasta sijainnista. Tähän mennessä vastauksia on saatu jo yli 1 600 kappaletta. Toiveensa uimahallin sijainnista voi jättää 20.2.2019 mennessä verkkokyselyssä.

Uimahalli valmistunee vuonna 2024

Uusi uimahalli korvaa tulevaisuudessa vanhan Korson uimahallin, joka sijaitsee Korson koulun yhteydessä osoitteessa Kisatie 29. Sekä koulu että uimahalli puretaan. Uuden uimahallin on tarkoitus valmistua vuonna 2024. Vanha uimahalli on käytössä siihen saakka. Päätös uuden uimahallin sijainnista tehdään kesään 2019 mennessä.

Lue lisää uimahallihankkeesta ja sijaintiin vaikuttavista kriteeristä nettisivuiltamme.

Julkaistu: 15.2.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter