Antaisitko aikaasi? Tule tukiperheeksi tai -henkilöksi lapselle tai nuorelle

perhe

Vantaalla toimii lukuisia upeita tukiperheitä ja -henkilöitä. Haluaisitko sinäkin osallistua nuoren tai lapsen elämään? Liittyy joukkoomme!

Tukihenkilö- ja tukiperhetoiminta on ennaltaehkäisevää lapsiperheiden tukea. Kaupunki hakee tukihenkilöiksi ja tukiperheiksi luotettavia aikuisia, jotka haluat tukea lapsia tai nuoria elämässä arkitaidoin. Tukihenkilö tapaa lasta 2-4 kertaa kuukaudessa, kun taas lapsi viettää tukiperheessä yhden viikonlopun kuukaudessa.

Tukihenkilöksi tai tukiperheen vanhemmaksi sopii tavallinen aikuinen, jonka oma elämäntilanne on kunnossa ja jonka motivaatio auttamiseen on korkea. Auttaessaan nuorta tai lasta aikuinen saa itse mahdollisuuden auttaa sekä ilon uudesta ihmissuhteesta. Lisäksi tarjolla on maksuton peruskoulutus, jatkokoulutusta, vertaistukea ja virkistystä sosiaalityöntekijän kautta.

Vantaan kaupunki järjestää peruskurssin tukihenkilöille ja tukiperheille 2 kertaa vuodessa. Kurssille pääsee valintahaastattelun kautta. Tukihenkilöt ja tukiperheet saavat lähiohjausta tukihenkilö- ja tukiperhekoordinaattorilta.

Seuraavaa peruskurssi järjestetään huhtikuussa Tikkurilassa.

Tukiperheeksi tai tukihenkilöksi lapselle tai nuorelle

Pe 5.4 klo 17.30-21.00
La 6.4 klo 9.00-15.00
Pe 12.4 klo 17.30-21.00
La 13.4 klo 9.00-15.00

Lisätietoja: Tukihenkilö- ja tukiperhekoordinaattori Jari Honka, p. 0503121983, jari.honka@vantaa.fi

Lue lisää tukiperhe- tai tukihenkilötoiminnasta täältä.

Julkaistu: 14.2.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter