Kesätapahtumat hakevat vapaaehtoisia – kiinnostaisiko talkoopesti?

Helsingan keskiaikapäivä / Kuva: Tiina Ryynänen
Helsingan keskiaikapäivässä voi eläytyä vuosisatojen takaiseen tunnelmaan. / Kuva: Tiina Ryynänen

Vapaaehtoisilla on usein tärkeä rooli tapahtumien järjestämisessä. Monet Vantaalla järjestettävät tapahtumat hakevat nyt talkoolaisia. Jos haluat olla mukana tekemässä kesän tapahtumia, tutustu tarjolla oleviin tehtäviin ja hae mukaan.

Tapahtumissa on paljon erilaisia pestejä roudauksesta letunpaistoon ja järjestyksenvalvonnasta siivoukseen. Tehtävänkuvasta riippumatta vapaaehtoistyö on yhteisöllistä puuhaa, joka antaa tapahtumiin uudenlaista näkökulmaa ja tutustuttaa uusiin ihmisiin.

Louhela Jam

Jokiuomanpuistossa sunnuntaina 2.6. järjestettävä Louhela Jam on Vantaan vanhin festivaali, joka on järjestetty vapaaehtoisvoimin jo vuosikymmeniä. Lavalla nähdään sekä paikallisia esiintyjiä että isoja nimiä, ja tunnelma on mainio!

Maksuttoman tapahtuman järjestää Vantaan elävän musiikin yhdistys Velmu. Vuonna 2018 tapahtumalla oli yli 8000 kävijää.

Louhela Jamin sivuilta voit lukea esittelyjä tapahtuman aktiivisista vapaaehtoisista sekä hakea myös itse mukaan.

Tikkurila Festivaali

Ensimmäistä kertaa kolmepäiväisenä järjestettävää Tikkurila Festivaalia vietetään 11.–13.7. Hiekkaharjun urheilukentällä. Tänäkin vuonna festivaali tuo Vantaalle lukuisia suomalaisia suosikkiartisteja ja paikalle odotetaan yli 30 000 musiikin ystävää. Festivaalin talkoolaishaku on auki 6.6. saakka.

Helsingan keskiaikapäivä

Helsingan keskiaikapäivä on pääkaupunkiseudun suurin keskiaikatapahtuma. Tapahtuma järjestetään lauantaina 10.8. aidossa keskiaikaisessa miljöössä Pyhän Laurin kirkon ja pappilan puiston ympäristössä, ja mukana on runsaasti teemaan sopivaa ohjelmaa. Maksuttoman tapahtuman järjestävät yhteistyössä Vantaa-Seura, Tikkurilan seurakunta ja BRQ Vantaa Festival. Viime vuonna tapahtumassa vieraili 8000 kävijää.

Tutustu Vantaa-Seuran sivuilla keskiaikapäivän talkoolaishakuun. Seuraavan kerran tapahtuman vapaaehtoiset tapaavat 16.4. kestikievari Övre Nybackassa ja myös uudet tulokkaat ovat tervetulleita mukaan.

Julkaistu: 26.3.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter