Vantaan Megarekry täyttää Energia Areenan työnantajilla ja työnhakijoilla

Suomen suurimmassa rekrytointitapahtumassa työnantajat kertovat avoimista työpaikoistaan ja työnhakijat pääsevät tutustumaan kerralla useisiin vaihtoehtoihin. Tänä keväänä Vantaan Megarekry järjestetään perjantaina 12.4. klo 10–14 Myyrmäen Energia Areenalla.

Vantaan Megarekryssä on paikalla yhteensä noin 100 näytteilleasettajaa: työnantajia, oppilaitoksia ja muita työllisyyden alan toimijoita. Mukana olevia yrityksiä ovat muun muassa Airpro Oy, Debora Oy, R-kioski Oy, Pelican Rouge Coffee Solutions Oy, Inex Partners Oy, Sanoma Media Finland Oy, Norlandia Päiväkodit Oy, Posti Group Oyj, Treamer Oy, Palmia Oy, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy, Promotion Point Oy sekä Siskon Siivous Oy. Katso lista tapahtuman näytteilleasettajista.

Lisäksi kävijät voivat viilata CV:nsä huippukuntoon yhdessä uravalmentajan kanssa. Työnhaun lomassa ansioluetteloon on myös mahdollista saada ammattilaisen ottama valokuva.

Jo usean vuoden ajan järjestetty Vantaan Megarekry on vuosittain kerännyt tuhansia kävijöitä. Viime syksynä rekrytointitapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa Myyrmäen Energia Areenalla. Näytteilleasettajat kehuivat käytännön järjestelyjä ja työnhakijat ystävällistä vastaanottoa sekä sitä, että avarassa tilassa työnantajien kanssa oli helppo päästä juttusille.

Olli Keskinen toimii tänä vuonna tapahtuman juontajana ja tilaisuuden avaa K-Citymarket Jumbon kauppias Matti Himberg. Tilaisuuden järjestävät Vantaan kaupungin työllisyyspalvelut ja Uudenmaan TE-toimisto yhteistyössä Energia Areenan kanssa.

Tapahtumassa jaossa nuorten kesätyöseteleitä

Vantaan kaupunki tukee nuorten työllistämistä 300 euron kesätyösetelillä, joka kattaa osan työnantajalle tulevista kuluista. Vuonna 2001–2004 syntyneet voivat hakea setelin saatua kesätyöpaikkaa vastaan Vantaa-infoista ja Nuorten Ohjaamosta.

Kesätyöseteleitä on jaossa rajallinen määrä myös Megarekryssä. Megarekrystä setelin voi saada poikkeuksellisesti, vaikka työpaikkaa ei vielä olisikaan tiedossa. Riittää kun on vuosina 2001–2004 syntynyt nuori ja todistaa seteliä hakiessaan henkilöllisyytensä. Lue setelistä lisää Kesätyöseteli-sivulla.

Vantaan Megarekry

Perjantai 12.4. kello 10–14
Vantaan Energia Areena, Rajatorpantie 23

Megarekry Facebookissa
Lue lisää Vantaan kaupungin työllisyyspalveluista

Julkaistu: 27.3.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter