Haku koululaisten iltapäiväkerhoihin huhtikuussa

Lukuvuoden 2019-2020 iltapäiväkerhoihin hakuaika on 1.-30.4.2019. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille sekä tätä vanhemmille erityistä tukea tarvitseville oppilaille.

Kehitysvammaisille oppilaille järjestetään päivätoimintaa koulun opetuspäivinä. Lisäksi kaikissa kouluissa on maksutonta kerhotoimintaa ympäri lukuvuoden.

Iltapäiväkerhoihin haetaan sähköisesti Wilma-järjestelmän kautta. Huoltaja on saanut tammikuussa oppivelvollisuusilmoituksen mukana oppilaskohtaisen avainkoodin, jonka avulla hän on voinut luoda yhden huoltajan Wilman käyttäjätunnuksen. Toimintaan voi hakea myös kaupungin nettisivuilta tulostettavalla lomakkeella.

Vantaalla toimii 55 suomen- ja ruotsinkielistä iltapäiväkerhoa, joissa käy noin 2500 lasta. Iltapäiväkerhotoiminta on maksullista, ja sitä järjestetään lukuvuoden koulupäivinä. Kaupunki ohjaa toimintaa, mutta käytännössä sen järjestävät yhdistykset, järjestöt, seurakunta ja yksityiset palveluntuottajat. Iltapäiväkerhot toimivat pääasiallisesti koulujen ja seurakuntien tiloissa.

Päätös iltapäiväkerhopaikasta julkaistaan sähköisesti Wilma-järjestelmässä maanantaina 3.6.2019. Paperisen päätöksen valinneille päätös saapuu kotiin kesäkuun toisella viikolla.

Lue lisää iltapäiväkerhojen toiminnasta

Julkaistu: 1.4.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter