Vantaalle huippusulkapalloilijoita 43 maasta

Airi Mikkelä pääsee haastamaan huippupelaajia kotikentällään Vantaalla.

Kevään tasokas sulkapallotarjonta jatkuu Vantaalla, kun kansainvälinen huipputurnaus Finnish Open pelataan Myyrmäen Energia Areenalla tulevana viikonloppuna 4.–7. huhtikuuta.

Turnaukseen osallistuu pelaajia peräti 43 eri maasta. Kaukaisimmat osallistujat matkaavat Vantaalle Uudesta-Seelannista, Australiasta ja Yhdysvalloista saakka. Suomalaispelaajia turnauksessa on mukana lähes 50.

Turnauksessa pelataan naisten ja miesten kaksinpelit, nelinpelit ja sekanelinpelit. Ottelut alkavat karsinnoilla torstaina 4.4. Itse pääkisoihin päästään perjantaina. Lauantaina pelataan puolivälierät ja välierät, ja finaalit ovat ohjelmassa sunnuntaina. Kisojen yhteydessä järjestetään myös välinemessut ja MiniSulkis-tapahtuma.

Suomalaispelaajista Finnish Openin voittoon asti ovat pelanneet 2000-luvulla Anu Nieminen (Weckström) ja Kasperi Salo. Myös Ville Lång on pelannut hyvin. Nyt menestysmahdollisuuksia on ainakin naisten kaksinpelin nelinkertaisella Suomen mestarilla ja vantaalaista Östersundom IF:ää edustavalla Airi Mikkelällä. Vantaan kumppaniurheilijatiimiin kuuluva Mikkelä on myös osa Sulkapalloliiton olympiavalmennusryhmää, eli Tokyo Teamia.

Lue Airi Mikkelän haastattelu Tarinoita Vantaalta -sivustolla.

Lisätietoja turnauksesta Finnish Openin kotisivuilla.

Julkaistu: 2.4.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter