Vantaan päivän konserteissa lavalle astuvat Teleks, Pelle Miljoona Oy ja Jonna Tervomaa

Teleks / kuva: Aki-Pekka Sinikoski
Teleks / kuva: Aki-Pekka Sinikoski

Vantaan päivää 15.5. juhlitaan jälleen hyvän musiikin parissa Tikkurilassa ja Myyrmäessä. Vantaan päivän konsertteihin on vapaa pääsy.

Tikkurilassa Vantaan päivää juhlitaan 15.5. kello 18 alkaen Tikkurilantorilla Teleksin ja Pelle Miljoona Oy:n tahtiin.

Teleksin pop-kappaleet ovat soineet radioaalloilta suomalaisten sydämiin jo kahden vuosikymmenen verran. Yhtye tunnetaan lukuisista elämänmakuisista hiteistään, kuten Siivet, Tuulilasin nurkkaan, Kotimatkalla, Rakkaus on paha päivä, Säröjä sinussa sekä tietenkin Hiljaa virtaa Vantaa. Yhtye on viime aikoina työstänyt uutta materiaalia aktiivisesti. Viimeisin biisi, Kaksi ainoaa, julkaistiin maaliskuussa, ja Tikkurilantorilla kuullaan sekä uusia kappaleita että vanhoja suosikkeja.

–Hiljaa virtaa Vantaa soi varmasti myös Vantaan päivänä, Teleksin laulaja Pepe Johansson lupaa.

–Ihmiset tuntevat biisimme hyvin, ja konserteissamme on parhaimmillaan hienoa yhteislauluhenkeä. Toivottavasti myös Vantaan päivänä pääsemme nauttimaan yhdessä sekä musiikista, auringonpaisteesta että huumaavasta keväisen rakkauden tunteesta!

Tikkurilassa kuullaan myös kotimaisen punkin suurta pioneeria: Pelle Miljoona Oy nähdään vuosien 1979–1980 läpimurtokokoonpanossaan. Kun Pelle Miljoona, Tumppi Varonen, Ari Taskinen, Andy McCoy ja Sami Yaffa astuvat lavalle, on moottoritie jälleen kuumaakin kuumempi ja lavallakin kipinöi.

Myyrmäen konsertti luo juhlatunnelmaa myös lapsille

Myyrmäen Vantaan päivän konsertti järjestetään 15.5. kello 17-20. Tapahtumapaikkana on Myyrmäen monttu (Iskostie 5) ja hyvän musiikin lisäksi paikalla on myös ruokamyyntiä.

Illan ensitahdit soittaa Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu, ja sen jälkeen yleisön eteen astuu melodista rap-musiikkia soittava duo AJ@Hakam. Monipuolisen konsertin viimeistelee Jonna Tervomaa yhtyeineen. Viime syksynä perustettu Jonna Tervomaa – Tilassa on vahva kokoonpano, jossa Tervomaa, Jussi Jaakonaho ja Niko Votkin tulkitsevat Jonnan rakastetuimpia hittejä, harvinaisia helmiä sekä uutta tuotantoa.

Tikkurilan Vantaan päivän konsertin järjestää Vantaan kulttuuripalvelut. Myyrmäen konsertin järjestää Vantaan elävän musiikin yhdistys Velmu yhteistyössä Vantaan kulttuuripalveluiden kanssa.

Julkaistu: 23.4.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter