Vantaan kaupunki hakee kahta uutta apulaiskaupunginjohtajaa

Vantaan kaupunki hakee kahta apulaiskaupunginjohtajaa luotsaamaan kasvatuksen ja oppimisen sekä kaupunkikulttuurin toimialoja.

- Uusi Vantaa edellyttää apulaiskaupunginjohtajilta vahvaa muutosjohtamiskykyä. Etsimme kasvatuksen ja oppimisen sekä kaupunkikulttuurin toimialoille innostavia johtajia, joilla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla, toteaa kaupunginjohtaja Ritva Viljanen.

Vuoden 2020 alusta voimaan tuleva Vantaan kaupungin uusi organisaatio muodostuu viidestä toimialueesta, joita ovat kasvatus ja oppiminen, kaupunkikulttuuri, sosiaali- ja terveystoimi, kaupunkiympäristö sekä kaupunkistrategia ja johto.

- Vantaan kaupungin organisaatiouudistuksella tavoitellaan kaupunkia, jossa kaupunkikonsernia johdetaan yhtenä kokonaisuutena ja jossa vastataan ketterästi toimintaympäristön muutoksiin. Kohti uutta Vantaata edetään yhdessä johtaen ja valmistellen, strategian painopisteet huomioiden, avoimesti ja osallistuen sekä uutta oppien, Ritva Viljanen toteaa.

Hakuaika tehtäviin päättyy 12. kesäkuuta 2019 klo 16.00. Apulaiskaupunginjohtajan haastattelut järjestetään elokuussa. Valinnat pyritään tekemään syyskuussa 2019 kaupunginvaltuustossa.

Lisätietoja antavat:
Ritva Viljanen, kaupunginjohtaja, Vantaan kaupunki, puh: 09 8392 2101, sähköposti: ritva.viljanen@vantaa.fi
Kirsi-Marja Lievonen, henkilöstöjohtaja, Vantaan kaupunki, puh: 040 570 5595, sähköposti: kirsi-marja.lievonen@vantaa.fi

Lue lisää apulaiskaupunginjohtajien toimenkuvista: kasvatus ja oppiminen ja kaupunkikulttuuri.

Julkaistu: 23.5.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter