Nuorille vapautuu jälleen asuntoja Simonkodista

Nuoren ja vanhemman naisen yhteinen kahvihetki

Etsitkö asuntoa? Lähellä Tikkurilaa sijaitsevasta Simonkodista on vapautumassa vuokra-asuntoja nuorille. Oman kodin lisäksi saat Simonkodista uusia tuttavuuksia – vuokrasopimukseen kuuluu mukavaa yhdessäoloa hoivakodin vanhusten kanssa.

Asunto sopii alle 29-vuotiaille työssäkäyville tai opiskeleville vantaalaisille. Tarjolla olevissa asunnoissa on oma kylpyhuone; keittiö ja muut yhteiset tilat ovat kaikkien käytössä. Saunavuoroista sovitaan yhdessä muiden asukkaiden kanssa. Parkkipaikat ovat ilmaisia ja niihin on mahdollista saada pysäköintilupa isännöitsijän kautta. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita Simonkotiin.

390 euron vuokra sisältää käyttösähkön ja veden. Vuokravakuus on 250 euroa ja vuokrasopimukset tehdään puoleksi vuodeksi kerrallaan. Simonkodissa asuu nuorten lisäksi hoivakodin vanhuksia ja asumiseen kuuluu 1-5 tuntia kuukaudessa vapaaehtoistyötä vanhusten parissa.

Tulisiko tästä sinun kotisi? Ota yhteyttä ohjaamo@vantaa.fi tai soita 043 826 6565. Voit myös piipahtaa Ohjaamossa osoitteessa Lummetie 2b. Ohjaamon avoin neuvonta on avoinna arkisin; ma-to 13-16 sekä pe 12-15.

Lue lisää Ohjaamosta sivuiltamme tai seuraa Vantaan Ohjaamoa Facebookissa.

Julkaistu: 20.8.2019 
(muokattu: )