Työllisyyyden palvelutorilta neuvontaa ja ohjausta työnhakuun

Kuvassa nainen auttaa toista hiomaan CV:nsä huippukuntoon

Kaipaatko lisäpotkua työnhakuun? Työllisyyden palvelutorilla voit päivittää CV:si, esittää kysymyksiä työnhakuun ja koulutukseen liittyen sekä viimeistellä ansioluettelosi laadukkaalla valokuvalla.

Vernissakatu 1:ssä toimiva Työllisyyden palvelutori on oikea osoite, kun kaipaat neuvontaa työnhakuun ja koulutukseen liittyen. Loppukeväästä avattu palvelutori on yli 30-vuotiaille työnhakijoille tarkoitettu palvelupiste, jossa saat palveluohjausta työnhakuun ja koulutukseen liittyen. Maanantaisin ja tiistaisin pääset päivittämään CV:si työntekijän tuella ja kirjoittamaan työhakemuksia. Koulutusasioihin liittyen saat neuvontaa keskiviikkoisin ja torstaisin.

Syksyn aikana sinulla on myös mahdollisuus viimeistellä ansioluettelosi laadukkaalla ammattivalokuvaajan ottamalla kuvalla. Syksyn kuvaukset järjestetään tiistaisin klo 12-15: 27.8, 24.9, 29.10, 26.11 ja 17.12. Kuvaus on maksuton eikä sinun tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Saat kuvan sähköpostiisi viimeistään kahden viikon kuluttua kuvaamisesta.

Työllisyyden palvelutorilla asiointi on anonyymia ja toimii ilman ajanvarausta. Palvelutori on avoinna ma–to klo 10–15 ja toimii osoitteessa Vernissakatu 1, 4. kerros. Tervetuloa keskustelemaan ammattilaisten kanssa vaihtoehdoistasi työllisyyteen ja koulutukseen liittyen!

Tutustu tarkempaan viikkoaikatauluun verkkosivuillamme.
www.tyollisyydenpalvelutori.fi
Työllisyyden palvelutori Facebookissa

Julkaistu: 20.8.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter