Virastotalon korttelin kaavamuutos valtuuston käsittelyyn

Vantaan kaupunginvaltuusto käsittelee kokouksessaan maanantaina 26. elokuuta asemakaavan muutosta Tikkurilassa valtion virastotalon korttelissa. Seuraa kokousta suorana Vantaa-kanavalla kello 18 alkaen.

Tikkurilan keskustassa Kielotien varrella oleva valtion virastotalo aiotaan purkaa. Virastotalon tilalle on tulossa asuinkerrostalokortteli sekä päiväkoti. Kielotien ja Lummekujan varteen sijoittuu kivijalkaliiketiloja. Kielotiellä varataan tilaa katupuille ja Lummekujalla pikaraitiotielinjaukselle. Kirjastopuisto laajenee pohjoiseen nykyisen pysäköintialueen paikalle.

Asuntoja on tulossa noin 700 asukkaalle. Kerrostalojen kerrosluku vaihtelee neljästä enimmäkseen kahdeksaan, mutta korkein huippu Kielotien ja Lummetien kulmassa kohoaa 12 kerrokseen. Asuinkerrostalojen yhteenlaskettu rakennusoikeus on 27 600 kerrosneliömetriä.

Tutustu suunnitelmiin myös Vantaa-kanavan puffivideolta ja kokouksen esityslistalta.

Seuraa valtuustoinfoa Vantaa-kanavalta

Kaupunginvaltuuston selostustilaisuus ja kyselytunti pidetään valtuustosalissa torstaina 22. elokuuta kello 17 alkaen. Aiheina ovat virastotalon korttelin kaavamuutoksen ohella sukupuolitietoinen budjetointi sekä kolmiportaisen tuen kehittämisohjelma.

Selostustilaisuuden jälkeen pidetään kaupunginvaltuuston kyselytunti. Seuraa myös valtuustoinfoa suorana osoitteessa vantaakanava.fi.

Julkaistu: 21.8.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter