Kaupunki mukana Myrtsin ja Ylästön juhlahumussa

Ensi viikolla Vantaan kaupungin työntekijöitä ja alueen suunnittelijoita on asukkaiden tavattavissa Myyrmäen taiteiden yössä torstaina 29.8. klo 17-20 ja Ylästö-päivässä lauantaina 31.8. klo 10-14. Tule kaupungin siniselle teltalle tutustumaan palveluihin ja oman asuinalueesi ajankohtaisiin asioihin.

Viidennen kerran järjestettävä Myyrmäen taiteiden yö Why so Myrtsi on kyläjuhla, joka täyttää Myyrmäen keskustan esityksillä, tapahtumilla, väreillä ja valoilla. Tänä vuonna tapahtuman yhteydessä vietetään Myyrmäen kaupunginosan 50-vuotisjuhlaa. Liesitorilla sijaitsevalla kaupungin teltalla saa tietoa muun muassa siitä, mitä ja minne alueella tulevaisuudessa rakennetaan. Nuorten judon EM-kisat järjestetään syyskuussa Myyrmäessä ja kaupungin teltalla voi tutustua lajiin sekä saada tietoa Myyrmäen monista liikunnan harrastusmahdollisuuksista. Why so Myrtsi -tapahtuman järjestää MYYRMÄKI-liike yhteistyössä Myyrmäki-seuran ja alueen toimijoiden kanssa.

Ylästön koulun pihalla järjestettävä Ylästö-päivä tarjoaa ohjelmaa, toimintaa ja tekemistä kaikenikäisille. Kaupungin teltalla kaupunkisuunnittelun asiantuntijat ja Ylästön alueen suunnittelijat esittelevät alueen suunnitelmia, ja kuulevat asukkaiden ajatuksia. Voit kirjata omat kehittämisideasi suoraan kartalle. Kaupunginjohtaja Ritva Viljanen nousee lavalle tervehtimään ylästöläisiä klo 12.30. Ylästö-päivän järjestää Ylästön koulu, vanhempainyhdistys ja kotiseutuyhdistys.

Molemmissa tapahtumissa kaupungin pisteellä tarjotaan apua digipalveluihin ja verkkoon liittyvissä kysymyksissä, tutustutaan Ötökkävuoteen ja tulevan yleiskaavan luonnonsuojelualueisiin sekä kuullaan vapaehtoistoiminnan mahdollisuuksista. Kaupunginmuseo kerää alueisiin liittyviä muistoja. Tervetuloa kyläpäivien lomassa juttelemaan kotikulmiesi asioista – tunnistat meidät valkoisista liiveistä!

Lue lisää: www.whysomyrtsi.fi, www.facebook.com/ylastopaiva/, www.vantaa.fi/alueenpaiva

Julkaistu: 26.8.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter