Lääkitystietojen päivittäminen uuteen potilastietojärjestelmään

Onko käytössäsi useampi reseptilääke? Milloin viimeksi kokonaislääkityksesi on käyty läpi? Paranna lääkitysturvallisuuttasi ja pyydä aika farmasistin vastaanotolle!

Farmasistit (eli farmaseutit ja proviisorit) pitävät vastaanottoa Tikkurilan ja Myyrmäen terveysasemilla. Kaikkien Vantaan terveysasemien asiakkaat ovat oikeutettuja palveluun. Uudella palvelulla varmistetaan, että tällä hetkellä käyttämäsi lääkitys näkyy oikein potilastietojärjestelmässä.

Jos sinulla on useampia lääkkeitä käytössä ja haluat varmistua lääkelistasi ajantasaisuudesta, varaa aika farmasistin vastaanotolle joko puhelinpalvelusta tai terveysasemalla asioidessasi. Lääkelistan päivittäminen farmasistin vastaanotolla sujuvoittaa tulevia käyntejäsi terveysasemalla sekä reseptien uusimista.

Kanta-palveluun tallentuvat kaikkien reseptien tiedot riippumatta siitä, missä ne on kirjoitettu. Sinulla saattaa olla eri tahoilla kirjoitettuja, päällekkäisiä reseptejä sekä reseptejä lääkkeistä, joita et enää käytä. Lisäksi kartoitetaan käsikauppalääkkeiden ja ravintolisien käyttö. Lääkitysturvallisuus parantuu, kun tiedot saadaan ajan tasalle.

Terveysasemien ajanvarausnumero 09 839 50 000 palvelee arkisin klo 8–16.

Julkaistu: 25.9.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter