Kaupunginhallitus päättää maanantaina taloussuunnitelmaehdotuksen
neuvottelukunnasta ja aikataulusta

Kaupunginhallitus kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 7. päivä lokakuuta. Kello 13 alkavan kokouksen käsittelyssä on kaupunginjohtajan samana päivänä julkaistava esitys vuoden 2020 talousarvioksi ja vuosien 2020–2023 taloussuunnitelmaksi.

Vantaan vuoden 2020 talousarvion ja vuosien 2020–2023 taloussuunnitelman käsittely alkaa 7. lokakuuta aamupäivällä pidettävässä kaupunginjohtaja Ritva Viljasen informaatiotilaisuudessa. Iltapäivällä kaupunginhallitus päättää talousarvioon liittyvän neuvottelukunnan nimeämisestä ja käsittelyn etenemisen aikataulusta. Sen mukaan kaupunginhallitus on määrä päättää talousarviosta ja -suunnitelmasta 29. lokakuuta, kun taas kaupunginvaltuusto ottaa sen käsittelyyn 11. marraskuuta.

Ennen kaupunginhallituksen yksityiskohtaista käsittelyä varten on aikaisempina vuosina nimetty neuvottelukunta, joka käsittelee esitystä maanantaina 28. lokakuuta. Neuvottelukunnassa ovat aikaisempina vuosina olleet edustettuina kaupunginhallituksen ja -valtuuston puheenjohtajat, kaupunginhallitusryhmien neuvottelijat, valtuustoryhmien puheenjohtajat tai varapuheenjohtajat sekä tarvittava henkilökunta.

Edellä mainittuun esitykseen sekä muihin kaupunginhallituksen kokouksen aiheisiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa paatokset.vantaa.fi.

Muita asioita esityslistalla:

  • Sisäilma-asioiden neuvottelukunnan asettaminen toimikaudeksi 2019-2021
  • Option käyttö työllisyyspalveluiden työelämän lupakorttikoulutusten hankinnassa
  • Lausunto koskien Vantaan kaupungin Petikonhuipun täyttömäen laajennus ja kierrätystoiminnot -ympäristövaikutusten arviointiohjelmaa
  • Asemakaava ja asemakaavamuutos Hakkilassa
  • Asemakaavan sekä tonttijaon muutos Veromiehessä
Julkaistu: 3.10.2019 
(muokattu: )