Kukkuu!-taidefestari vauvoille ja taaperoille käynnistyy 14.1

Vauva halaa pehmolelua oopperan taidetuokiossa.

Kukkuu!-taidefestari tuo perheen pienimmille ja heidän läheisilleen upean kattauksen monipuolista kulttuuritoimintaa Vantaalle 14.-21.11.

Festivaalin Taidenyyttärit-avajaistapahtuma pidetään Myyrmäkitalossa lauantaina 14.11. klo 10-15. Avajaistapahtuma levittäytyy myös Taidemuseo Artsin ja Myyrmäen kirjaston tiloihin.

Kiinnostavaa tekemistä ja ihastuttavia elämyksiä tarjoavat maksuttomat työpajat ja pienimuotoiset esitykset. Ohjelmassa on muun muassa sirkusta, musiikkia, kuvataidetta, loruttelua ja kirjavinkkejä, osa myös ruotsiksi ja englanniksi. Vantaan perheneuvojat ovat tavattavissa avajaisten ajan ja he vetävät pikkulapsiarkeen liittyvän keskustelutilaisuuden klo 13.

Esityksissä on rajattu yleisömäärä ja moniin esityksiin on ennakkoilmoittautuminen. Henkilökunta käyttää tapahtumissa kasvomaskia ja sitä suositellaan myös tapahtumiin osallistuville.

Avajaispäivän ohjelma.

Festivaaleilla 82 esitystä ja työpajaa

Kolmatta kertaa järjestettävän festivaalin aikana Vantaan kulttuuripalvelut yhteistyökumppaneineen järjestää 82 esitystä ja työpajaa Vantaalla. Useimpiin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen. Tapahtumien järjestelyissä huomioidaan koronaepidemiaan liittyvät turvallisuusohjeet ja noudatetaan voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia.

Koko festivaalin ohjelma.

Kukkuu! Facebook-tapahtuma.

Vantaan kulttuuripalveluiden Instagram.

Julkaistu: 5.11.2020 
(muokattu: )