“Tätä aina odotellen, kiitos!” - Lukijat tyytyväisiä uudistuneisiin alueellisiin uutiskirjeisiin ja Vanda Nyttiin

Alueelliset uutiskirjeet saat vaikka puhelimeesi

Alueellisten uutiskirjeiden ja Vanda Nyttin lukijat ovat pääosin tyytyväisiä kirjeiden sisältöön. Kyselyn tulokset otetaan huomioon kirjeiden kehittämisessä.

Lokakuun alueellisten uutiskirjeiden ja Vanda Nyttin yhteydessä pyydettiin vastauksia lukijakyselyyn. Kyselyyn saatiin 98 vastausta. Vastaajia oli eniten Tikkurilan ja Myyrmäen suuralueilta. Näiden alueiden kirjeet ovat olleet myös tilatuimpia kirjeitä alueellisista uutiskirjeistä.

Kyselyn tulosten perusteella kirjeisiin ollaan yleisesti ottaen tyytyväisiä. 60 % vastaajista pitävät alueellisia uutiskirjeitä ja Vanda Nyttiä kiinnostavina tai erittäin kiinnostavina. Myös kirjeiden pituuksiin ja julkaisutahtiin oltiin yleisesti ottaen tyytyväisiä. Lukijat kiittelivät kirjeiden selkeyttä ja monipuolisuutta.

Kiinnostavimpina aiheina pidettiin tiedotteita ja tapahtumia. Etenkin kaavoitukseen ja rakentamiseen liittyvää sisältöä pidettiin kiinnostavina. Menovinkit, harrastusmahdollisuudet ja kulttuuri kiinnostivat myös lukijoita. Parannuksia toivottiin esimerkiksi sisältöjen ajankohtaisuuteen. Kirjeisiin toivottiin enemmän ennakoivaa tiedottamista esimerkiksi kaavamuutoksiin liittyen. Tiettyjen alueiden kirjeisiin, kuten Korson ja Hakunilan uutiskirjeisiin, toivottiin enemmän sisältöä.

Uusiksi juttuideoiksi ehdotettiin esimerkiksi henkilöhaastatteluita, menneiden tapahtumien koostetta ja toimituksen esittäytymistä.

Kyselyn tulokset huomioidaan tulevien kirjeiden suunnittelussa. Toimitus huomioi mahdollisuuksien mukaan kyselyssä esille nousseet toiveet eri aihealueista ja kaupunginosista.

Kiinnostuitko? Tilaa alueellinen uutiskirje!

Alueelliset uutiskirjeet ilmestyvät kuukausittain kaikilla Vantaan suuralueilla. Näiden lisäksi alueelliset uutiskirjeet käsittävät myös ruotsinkielisen Vanda Nytt-uutiskirjeen, jonka sisältö koskee koko Vantaata.

Sähköpostiin tilattava uutiskirje on helppo tapa saada tietoa oman asuinalueensa tai muuten itseään kiinnostavan alueen ajankohtaisista osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista, suunnitelmista, tapahtumista ja muista asioista.

Alueellisilla uutiskirjeillä on tällä hetkellä yli 3000 tilaajaa! Tutustu Vantaan uutiskirjeisiin ja tilaa omasi: vantaa.fi/uutiskirjeet

Alueellisten uutiskirjeiden lukijakysely toteutetaan 2 kertaa vuodessa. Voit olla muulloin toimitukseen yhteydessä lähettämällä viestiä osoitteeseen: alueellinen.uutiskirje@vantaa.fi.

Julkaistu: 10.11.2020 
(muokattu: )