Tikkurilan Asematie suljetaan liikenteeltä 15.5. klo 16–22

Vantaan päivänä 15.5. Tikkurilassa järjestettävän torikonsertin vuoksi Asematie suljetaan liikenteeltä 15.5. klo 16–22, jolloin siirtokehotus on voimassa.

Miehitetyt puomit pystytetään Asematien sekä itä- että länsipäätyihin Asematie 3:n ja Asematie 9:n kohdille. Ihmisiä pyydetään varautumaan molempiin tapahtumiin ja siirtämään autonsa pois Asematieltä tapahtuman ajaksi. Yritysten toivotaan tiedottavan poikkeusjärjestelystä myös asiakkaitaan. Parkkipaikkoja on lähistöllä muun muassa Tikkurilan kirjaston edustalla.

Lavan rakentaminen alkaa 15.5. kello 5 ja sen purku tapahtuu välittömästi konsertin päätyttyä arviolta noin puoleenyöhön mennessä. Vantaan kaupunki pahoittelee jo etukäteen lavan rakentamistöistä mahdollisesti aiheutuvaa tilapäistä meluhäiriötä.

Vantaan päivää 15.5. juhlitaan Tikkurilantorilla pop-hiteistään tutun Teleksin ja punk-pioneeri Pelle Miljoona Oy:n musiikin tahtiin. Vantaata juhlitaan konsertilla myös Myyrmäessä. Tutustu Vantaan päivän konsertteihin ja tule nauttimaan musiikista. Molempiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Julkaistu: 7.5.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter