SM-viikko aiheuttaa poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä Vantaalla

Pyöräilyn kortteliajon SM-kisa vaikuttaa liikennejärjestelyihin Myyrmäessä.

Urheilun monilajitapahtuma SM-viikko kilpaillaan Vantaalla jälleen torstaista sunnuntaihin 4.–7. heinäkuuta. Tapahtuma aiheuttaa jonkin verran liikenteen poikkeusjärjestelyjä, jotka on syytä huomioida alueella liikuttaessa.

MYYRMÄEN URHEILUPUISTON ALUE, PERJANTAI 5.7.

Myyrmäessä järjestetään perjantaina 5.7. klo 13.00–19.00 pyöräilyn kortteliajotapahtuma, jonka tilapäiset liikennejärjestelyt vaikuttavat liikkumiseen Raappavuorentiellä, Vaskivuorentiellä, Ruukkukujalla, Ruukkupihalla, Ruukkupolulla ja Ruukuntekijäntiellä. Liikennettä ohjaavat järjestäjän valtuuttamat liikenteenohjaajat ja järjestyksenvalvojat. Asukkaiden ja yleisön kulku alueen kevyenliikenteenväyliä pitkin onnistuu lähes normaalisti, joskin muutama kilparadan ylittävä suojatie on suljettu.

Raappavuorentiellä on käytössä vain yksi ajokaista, jota kuljetaan molempiin ajosuuntiin vuoron perään, liikenteenohjaajien opastamana.
Urheilupuiston pysäköintialueille ajo on mahdollista vain Vaskivuorentien ja Rajatorpantien liittymistä. Raappavuorentien liittymät on suljettu.
Bussilinja 411 kulkee normaalisti.
Raappavuorentien ylittävät suojatiet ovat pois käytöstä. Ylitys onnistuu urheilupuiston ja Kivikaudenpuiston välistä kevyen liikenteen siltaa pitkin.
Kadun länsireunan kevyen liikenteen väylä on käytössä normaalisti, itäreunassa vain rajoitetusti.
Poikkeusjärjestelyt koskevat väliä Vaskivuorentie – Rajatorpantie.

Vaskivuorentiellä on käytössä kaksi ajokaistaa, yksi per ajosuunta.
Vaskivuorentien ylittävät suojatiet ovat pois käytöstä. Ylitys onnistuu Meripihkapolun ja Myyrmäenraitin alikulkuja pitkin.
Kadun pohjoisreunan kevyen liikenteen väylä on käytössä normaalisti, eteläreunassa vain rajoitetusti.
Järjestelyt koskevat väliä Raappavuorentie – Myyrmäenraitti.

Ruukkukujalla on käytössä kaksi ajokaistaa, yksi per ajosuunta. Ruukkupiha on suljettu autoliikenteeltä. Ruukkupolku on suljettu kaikelta liikenteeltä.
Lähibussilinjojen 313 ja 413 käyttämä pysäkki V1537 Myyrinkoti siirtyy Tuurakujalle, liikerakennuksen ja pysäköintitalon kohdalle.
Myyrinkodin huoltoliikenne järjestyy liikenteenohjaajien valvomana.
Ruukkukujan ja -pihan länsireunan kevyen liikenteen väylä on käytössä normaalisti.
Liesikujan korotettu suojatie pysyy käytössä.

Ruukuntekijäntien ajorata on suljettu kaikelta liikenteeltä.
Kadun varren kiinteistöjen auto- jalankulku- ja pyöräliikenne järjestetään kadun molemmin puolin olevia jalkakäytäviä pitkin, liikenteenohjaajien opastamana.
Kivikaudenpuiston ja Huddingenpuiston välinen korotettu suojatie pysyy käytössä.

KUUSIJÄRVEN ALUE, LAUANTAI-SUNNUNTAI 6.–7.7.

Kuusijärvellä on poikkeuksellista ohjelmaa lauantaina 6.7. klo 10.00–18.00 ja sunnuntaina 7.7. klo 10.00–16.00. Viikonlopun aikana kisataan rantahengenpelastuksen, kanoottipoolon ja rantavesipallon SM-kisat. Kisajärjestelyt vaikuttavat osittain Lahdentie MT 140:n liikennejärjestelyihin. Liikennettä ohjaavat järjestäjän valtuuttamat liikenteenohjaajat ja järjestyksenvalvojat. Liikennöinti alueella onnistuu lähes normaalisti.

Lahdentiellä MT 140 on alennettu 40 km/h-nopeusrajoitus lauantaina ja sunnuntaina.
Nopeusrajoituksen alennus koskee Kuusijärven aluetta (alueen pituus 340 metriä).
Kuusijärven parkkipaikat ovat osittain kilpailutoiminnan käytössä.
Maksuton lisäpaikoitus on järjestetty osoitteeseen Mittalinja 1 (Keskon hallinnoima alue). Alueelta on opastus Kuusijärvelle kevyenliikenteenväyliä pitkin (kävelymatka n. 1 kilometri).

Julkaistu: 25.6.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter