Tekninen lautakunta lausui HSY:n ja HSL:n lähivuosien suunnitelmista

Tekninen lautakunta käsitteli 20.8. kokouksessaan Vantaan kaupungin lausuntoja Helsingin seudun ympäristöpalvelujen (HSY) ja Helsingin seudun liikenteen (HSL) alustavista toiminta- ja taloussuunnitelmaehdotuksista vuosille 2020-2022. Lausuntoesitykset etenevät lautakunnasta kaupunginhallituksen käsittelyyn.

HSL:n lausuntoon lisättiin kokouksessa kohta: ”HSL:n tulisi kehittää viestinnän tavoittavuutta ja parantaa vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa nykyistä laajempia kanavia, kuten paikallislehtiä hyödyntäen.”

Lisää lausunnoista ennakkotiedotteessa

Lisäksi päätettiin muun muassa vuokrata VAV Oy:ltä asuntoja sosiaali- ja terveystoimen asiakkaiden käyttöön. Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen asumispalveluiden käytössä ja välivuokrauksessa siirtyvät tilakeskuksen hallintaan 1.9.2019 alkaen. Vuokrasopimusten hallinnointi ja asuntojen isännöinti hoidetaan siitä alkaen tilakeskuksessa, kuten muidenkin sosiaalitoimen käytössä olevien asuntojen kohdalla toimitaan. Sosiaali- ja terveystoimen toimiala sitoutuu osoittamaan asukkaat huoneistoihin ja vastaamaan tyhjänä olevien huoneistojen vuokranmaksusta.

Kaikki asiat päätettiin esitysten mukaisesti.

Esityslista kokonaisuudessaan: http://paatokset.vantaa.fi

Julkaistu: 20.8.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter