Sadat nuoret löytäneet työpaikan työnantajatreffien avulla

Kuluneen vuoden aikana työnantajatreffeille, jotka ovat nuorille suunnattuja täsmärekrytilaisuuksia, on osallistunut reilusti yli tuhat pääkaupunkiseudulla asuvaa työnhakijaa.

Osallistujista joka neljäs on onnistunut nappaamaan itselleen työpaikan tilaisuuksien avulla.

– Työnantajatreffeille saapuvan nuoren kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa rekrytoivan yrityksen nettisivuihin ennen tilaisuutta, Ohjaamo Vantaan asiantuntija Tia De Godzinsky vinkkaa.

Lisäksi nuori voi käydä Ohjaamossa viilaamassa CV:nsä kuntoon ja harjoittelemassa työhaastattelutaitojaan jo ennen täsmärekryä.

– Oli tosi hyvä, että työnantajatreffeillä haastatteluun pääsi suoraan. Jotkut ehkä pärjää paremmin työhaastattelussa, vaikka ei osaisi tehdä tarpeeksi hyvää työhakemusta, että pääsisi muutoin haastatteluun asti, kuvailee työnantajatreffien kautta työpaikan löytänyt Ilona.

Ohjaamo Vantaa järjestää alle 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattuja työnantajatreffejä yhdessä Helsingin ja Espoon Ohjaamojen kanssa. Työnantajatreffejä järjestetään sellaisten yritysten kanssa, joilla on useita avoimia työpaikkoja samanaikaisesti. Tilaisuuksia järjestetään kerran viikossa.

www.vantaa.fi/ohjaamo

Julkaistu: 11.9.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter