Kaupunki tarjoaa ohjelmaa koululaisten syyslomalle

Vantaan kouluissa vietetään syyslomaa viikolla 42 eli 16.–22.10. Kaupunki ja monet järjestöt tarjoavat monipuolisesti tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia syyloman viettäjille eri puolilla Vantaata.

Vantaan uimahallien 7-17-vuotiaiden lasten lipun hinta on syyslomalla maanantaista perjantaihin yhden euron. Myyrmäen ja Tikkurilan jäähalleissa on syyslomaviikolla ylimääräisiä yleisöluisteluvuoroja. Uimahallien aukioloajat ja luisteluvuorojen ajankohdat löytyvät uimahallien sekä Tikkurilan ja Myyrmäen jäähallien nettisivuilta.

Nuorisotilojen syyslomaviikon ohjelmassa on hohtokeilausta, NHL ja FIFA -turnauksia, sumopukupainia, aarteenetsintää sekä erilaisia retkiä. Nuorisopalvelujen syyslomatoiminnasta saa tarkemmin tietoa seuraamalla alueen tilojen sosiaalista mediaa (Instagram, Facebbook, Snapchat).

Taidetalo Toteemissa järjestetään kaksi ohjattua kuvataidepainotteista syyslomakurssia 7–10 –vuotiaille lapsille. Kirjastoissa on lapsille satutuokioita, teatteriesityksiä, konsertteja, peli-iltoja ja askartelua. Kirjastojen syyslomaviikon ohjelma löytyy Helmet.fi:stä.

Harrastushaku.fi-sivustolle on koostettu kaupungin, seurakuntien ja järjestöjen toimintaa.

Julkaistu: 9.10.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter