Megarekry-kävijöitä ständin ääressä

Megarekryssä taas töitä tarjolla 26.10.

Vantaan kaupunki järjestää yhdessä TE-palvelujen kanssa jo viidennen kerran Suomen suurimman, kaikille avoimen rekrytointitapahtuman viihdekeskus Flamingossa torstaina 26.10.2017 klo 10–15. Tällä kertaa mukaan on ilmoittautunut yli 70 erikokoista yritystä useilta eri aloilta.

Uusia työntekijöitä ovat etsimässä mm. Lindström, DHL Express Finland, Posti, ISS Palvelut, Inex Partners, Kesko, HOK-Elanto, Consti Yhtiöt, Hakonen Solutions, Airpro ja Viking Line. Tilaisuuden juontaa Minna Rantama Kumous – Uusi Työnhaku -yrityksestä.

Edellisessä Megarekryissä kerätyssä palautteessa yrittäjät kehuivat ison rekrytapahtuman monia hyötyjä: lyhyessä ajassa saa paljon hyviä kontakteja ja tapaa useita potentiaalisia työntekijöitä ilman raskasta rekrytointiprosessia. Isoon tapahtumaan työnhakijat uskaltavat tulla hyvin laajasti eri taustoilla, jolloin unelmien työ saattaakin yllättäen löytyä joltakin aivan muulta alalta kuin miltä on aiemmin etsinyt töitä. Viime kevään Megarekryssä kävijöitä oli noin 6400.

Tapahtumassa voi samalla viilauttaa CV:nsä huippukuntoon uravalmentajien kanssa ja ansioluetteloon saa halutessaan ammattilaisen ottaman valokuvan. Tarjolla on myös tietoa yrittäjäksi ryhtymisestä ja erilaisista koulutusvaihtoehdoista. Paikalla ovat Uudenmaan merkittävimmät oppilaitokset.

Megarekryyn osallistujat pääsevät saman päivän aikana Flamingon vesipuistoon alennettuun, 10 euron hintaan (norm. 18€) ja aikuisten spa-kylpylään 20€ (norm 29€).

Megarekry facebookissa.
Lue lisää Vantaan kaupungin työllisyyspalveluista www.vantaa.fi/apua_tyonhakuun

Megarekry
Aika: torstaina 26.10. kello 10–15
Paikka: Viihdekeskus Flamingo, Tasetie 8, Vantaa

Julkaistu: 17.10.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter