Valtuusto käsittelee uutta strategiaa

Vantaan kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 11. joulukuuta kello 17 kaupungintalolla Tikkurilassa. Kokouksessa käsitellään valtuustokaudelle 2018–2021 laadittua strategiaa.

Vantaalla strategian keskeisen sisällön muodostavat visio ja arvot sekä kuuden painopistealueen alle jäsennetyt tavoitteet ja niiden mittarit.

Uudessa strategiassa Vantaan visioidaan olevan olla rohkea, rento ja edelläkävijä sekä vastuullinen kasvun keskus. Kaikki toiminta perustuu yhteisesti valittuihin arvoihin, joita ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Valtuustokauden toimintaa ohjaa kuusi painopistealuetta: talouden tasapainon turvaaminen, kaupungin tiivistäminen lähiluontoa vaalien, elinvoiman lisääminen, asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen, palveluiden kehittäminen edelläkävijänä sekä johtaminen uudistuen ja osallistuen.

Kullekin painopistealueelle on valmisteltu tarkemmat tavoitteet, mittarit sekä lähtö- ja tavoitetasot, joiden kautta edistymistä ja toteutumista arvioidaan.

Kokousta voi seurata ja kommentoida suorana Vantaa-kanavalla. Esityslista on nähtävillä kokonaisuudessaan osoitteessa paatokset.vantaa.fi.

Taustoja Vantaa-kanavalta

Vantaa-kanavalla julkaistaan ennen valtuustokokousta lyhyt taustoittava video, jossa Lucia esittelee pieniä palasia uudesta strategiasta.

Kaupunginvaltuuston selostustilaisuus ja kyselytunti pidetään torstaina 7.12. kello 17. Tilaisuudessa esitellään Osallistuva Vantaa -mallia sekä Vantaan lausuntoa soten valinnanvapauslain luonnoksesta. Selostustilaisuus lähetetään suorana Vantaa-kanavalla.

Julkaistu: 7.12.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter