Vapaa-ajan lautakunta päättää urheilu- ja virkistysalueen vuokraamisesta

Vapaa-ajan lautakunta käsittelee kokouksessaan 13.2. maa-alueen vuokraamista tekonurmikentän rakentamista ja ylläpitoa varten.

Vuokrattavaksi esitettävä alue on noin 2 800 m²:n suuruinen maa-alue Vantaan kaupungin omistamasta Rekolan kylässä sijaitsevasta kiinteistöstä.

Vapaa-ajan lautakunta saa tiedoksi sivistystoimen vuoden 2017 toiminnan ja talouden vuosikatsauksen ja sivistystoimen tuloskortin toteuman vapaa-ajan lautakunnan alaisen toiminnan osalta.

Lautakunta saa hyväksyttäväksi liikunta- ja kulttuuritoimintaan tarkoitettujen kohdeavustusten tilityksiä. Lautakunta päättää kulttuuripalveluiden vuoden 2018 avustusmäärärahan jakamisesta ja määrärahan varaamisesta vuoden 2018 taiteilijavaihtoa varten taiteilijatalo Gjutarsissa.

Lisäksi lautakunta päättää taide- ja kulttuuritapahtumien avustusten myöntämisestä, liikunnan avustettavuuksien myöntämisestä ja harrasteliikunnan ohjaajatuen myöntämisestä vuodelle 2018. Lisäksi lautakunta päättää kohdeavustusten myöntämisestä nuorten toimintaan kevätkaudelle 2018.

Vapaa-ajan lautakunnan esityslista löytyy kokonaisuudessaan täältä: paatokset.vantaa.fi

Julkaistu: 9.2.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter