Vantaalla poliisin lupapalvelut 5.3. alkaen kauppakeskus Dixissä

Poliisin lupapalvelutoimisto Vantaalla muuttaa uuteen osoitteeseen maaliskuun alkupäivinä. Poliisin myöntämät passit, henkilöllisyystodistukset ja luvat kuten ampuma-ase- ja yksityisen turvallisuusalanluvat saa 5.3.2018 alkaen kauppakeskus Dixissä sijaitsevasta lupapalvelutoimistosta, Ratatie 11 C, 6. krs, 01300 Vantaa. Lupapalveluiden edelliseen toimipisteeseen osoitteessa Kielotie 15 ei jää enää poliisin palveluita 5.3. jälkeen.

Näin löydät lupapalvelutoimiston Dixissä

Tikkurilan rautatieaseman suunnalta saavuttaessa lupapalvelutoimisto löytyy seuraavasti: Asemasillalta liukuportaat alas Tikkurilan keskustan suuntaan Ratatielle. Rappu 11 C on kauppakeskuksen Helsingin (Sokos Hotel Vantaan) puoleisessa päädyssä.

Dixin pysäköintipaikat sijaitsevat kauppakeskuksen S-marketin puoleisessa päädyssä. Ajo parkkihalliin tapahtuu Lummetien ja Ratatien liikenneympyrästä. Pysäköinti on maksullista. Maksullisia asiakaspysäköintipaikkoja on yhteensä 500.

Katso opaskartalta

Ajanvaraus ja hakemukset kätevimmin verkossa

Palvelupiste on avoinna maanantaista torstaihin klo 8 - 16.15 ja perjantaisin klo 9 - 16.15.

Lupapalvelutoimisto suosittelee ajanvarauksen käyttämistä, sillä jonottamalla asioiminen saattaa kestää useita tunteja eikä silloin voida taata sujuvaa ja joustavaa asiointia. Ajanvarauksen voi tehdä kätevimmin verkossa osoitteessa www.poliisi.fi/verkkoasiointi. Samassa osoitteessa voi laittaa myös passi- ja henkilökorttihakemukset vireille sähköisesti.

Muut poliisiasiat hoituvat edelleen Vantaan pääpoliisiasemalla, Kielotie 21

Muut poliisiasiat, kuten löytötavarat, rikosilmoitukset ja asetarkastukset hoituvat edelleen Vantaan pääpoliisiasemalla osoitteessa Kielotie 21, 01300 Vantaa.

www.poliisi.fi/verkkoasiointi

Julkaistu: 14.2.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter