Työnhakijoita yrityksen ständillä

Megarekry täyttää jälleen Flamingon työnantajilla ja työnhakijoilla

Rekrytointitapahtuma Megarekry järjestetään torstaina 15.3.2018 klo 10–15 viihdekeskus Flamingossa. Kymmenet työnantajat monilta eri aloilta ovat paikalla kertomassa avoimista työpaikoistaan. Suuren rekrytapahtuman etuna yritykset pitävät sitä, että sen kautta tavoittaa myös sellaisia työnhakijoita, jotka eivät varsinaisesti juuri sen alan töitä etsi. Tilaisuuden avaa Vantaan tuore kaupunginjohtaja Ritva Viljanen.

Jo vuodesta 2012 järjestetty Megarekry on kasvanut vuosi vuodelta ja se on nykyään Suomen suurin rekrytointitapahtuma. Näytteilleasettajat kehuvat käytännönjärjestelyjä ja työnhakijat sitä, että kauppakeskuksessa järjestettävään isoon tapahtumaan on helppo tulla.

Työnhaun ohessa Megarekryssä voi huollattaa CV:nsä huippukuntoon uravalmentajien kanssa ja saada siihen ammattilaisen ottaman valokuvan. Tapahtumassa saa myös tietoa yrittäjäksi ryhtymisestä ja eri koulutusvaihtoehdoista. Paikalla ovat Uudenmaan alueen merkittävimmät eri alojen oppilaitokset.

Työnantajien kannalta parasta Megarekryssä on motivoituneiden työnhakijoiden valtava määrä. Kun kävijöitä on tuhansia, myös sopivia hakijoita mahtuu joukkoon paljon. Työnhakijat saattavat usein yritysten ständeillä kierrellessään innostua työpaikasta, jota eivät muuten olisi tuullet hakeneeksi. Myös työnhakijat pitävät hyvänä sitä, että Megarekryssä tutustuu yrityksiin, joista ei aikaisemmin ollut kuullutkaan.

Yrityksistä 18% ilmoitti löytäneensä syksyn Megarekryn kautta yhden tai useampia uusia työntekijöitä, ja 52% kertoi mahdollisesti löytäneensä sopivan työntekijän. Joka viides paikalla olleista yrityksistä ei ollut juuri silloin rekrytoimassa, vaan oli tapahtumassa kertomassa tulevista rekrytointitarpeistaan. Valtaosa paikalla olleista yrityksistä haluaa olla mukana seuraavissakin Megarekryissä.

Näytteilleasettajina on tällä kertaa 68 yritystä ja 9 oppilaitosta. Rekrytoivista yrityksistä mukana ovat mm. Inex Partners, ISS Palvelut, K-ryhmä, Lindström, Niemi Palvelut, Murata Electronics, Posti, Securitas, SOL Palvelut ja T2H Rakennus.

Tilaisuuden järjestää Vantaan kaupungin työllisyyspalvelut ja Uudenmaan TE-toimisto yhteistyössä Viihdekeskus Flamingon kanssa.

Megarekry
To 15.3.2018 klo 10–15
Viihdekeskus Flamingo, Tasetie 8, Vantaa

Megarekry Facebookissa
Lue lisää Vantaan kaupungin työllisyyspalveluista

Kuva rekrytointimessuilta, jossa paljon ihmisiä

Virittäydy Megarekryn tunnelmaan katsomalla video edellisvuoden tapahtumasta.

Julkaistu: 5.3.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter