Ihmisiä kaupungintalolla

Meidän Vantaa IV -järjestöseminaari pohtii järjestöjen roolia kotoutumisen tukena

Tervetuloa verkostoitumaan ja saamaan uutta tietoa etenkin kotoutumista tukevaan työhön maanantaina 9.4. Klo 17-19.30 Tikkurilan nuorisotila Walker’s, Unikkotie 5 c.

Meidän Vantaa IV -seminaari on tarkoitettu kaikille Vantaalla toimiville järjestöille ja kaupungin sekä seurakuntien toimijoille, jotka yhdessä haluavat edistää aktiivista vapaaehtois- ja kansalaistoimintaa Vantaalla sekä rakentaa yhteistyötä kaikkien asukkaitten hyväksi. Meidän Vantaa -järjestöseminaari järjestetään nyt neljännen kerran.

Seminaarin ensimmäisessä osuudessa Suve Pääsukene Järjestöringistä valottaa uutta toimeksi.fi -verkkoportaalia, mikä toiminnallisuuksiltaan voi tukea monen yhdistyksen toimintaa. Saamme myös kuulumisia Arrival Cities -hankkeesta ja keskustelemme muista ajankohtaisista asioista.

Seminaarin toisen osuuden vieraana on projektipäällikkö Milla Mäkilä Järjestöistä voimaa kotoutumiseen -hankkeesta. Mäkilä esittelee kotoutumisentukena.fi -verkkopalvelua, joka tuo esiin paikallisen toimijaverkoston ja kokoaa kotoutumista tukevat toiminnot yhteen nopeasti löydettäväksi. Tavoitteena on kasvattaa eri toimijoiden tietoisuutta toisistaan, vähentää päällekkäistä työtä ja kannustaa yhteistyöhön.

Lopuksi ohjelmassa on työpaja, jonka aiheena on järjestöjen ja muiden osallistujien kotoutumista tukeva toiminta. Työpajassa pääsee suoraan vaikuttamaan verkkopalvelun sisältöön.

Meidän Vantaa IV -ohjelma:
Klo 16.30-17 Ilmoittautuminen. Kahvia ja pientä suolaista.
Klo 17-18
Toimeksi.fi - sivuston kehittäminen Vantaalle, Suve Pääsukene/ Vantaan Järjestörinki
Arrival Cities – hankkeen kuulumiset, Meg Sakilayan-Latvala
Klo 18-18.45 Kotoutumisentukena.fi – verkkopalvelun esittely, Milla Mäkilä Järjestöistä voimaa kotoutumiseen -hanke
Klo 18.45-19.15 kotoutumisentukena.fi -työpajat
Klo 19.15-19.30 Päätössanat

Tervetuloa! Ilmoittaudu mukaan 28.3. mennessä.

Julkaistu: 15.3.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter